Tarkan, Kızna 80 Milyon TL'ye Yat Aldı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarkan, Kızna 80 Milyon TL'ye Yat Aldı

Megastar Tarkan'dan son dakika haberi geldi. Tarkan'ın kızı Liya için 80 milyona yat sipariş ettiği öğrenildi.

Finans Magazin 7 Nisan 2022 16:37 0
Tarkan, Kızna 80 Milyon TL'ye Yat Aldı

Megastar Tarkan, kızı için bir yat satın aldı. Gelen son bilgilere göre Megastar Tarkan, 80 milyon liraya bir yat satın aldı.


Magazin dünyasından bir son dakika haberi geldi. Gelen son dakika bilgisi fakirin çenesini düşürecek türden.. Ailesi ile birlikte yaz tatilini geçirmek istediği öğrenilen Tarkan'ın , bu yaz tatilini geçirmek için bir yat satın aldığı öğrenildi. Tarkan, aldığı yat ile bu yaz tatilini denizin üstünde geçirmeyi düşünüyor.


Edinilen bilgilere göre uzun süreden beri Tarkan'ın yat alma hayali vardı. Bu hayalini Tarkan ailesi ile birlikte hayata geçirmeyi hedefliyor. Tatili denizin üstünde geçirmek isteyen ünlü sanatçı, özel yapım tekne siparişi verdi.


Geçtiğimiz hafta tatile çıkan Tarkan'a bu tatilinde eşi Pınar Tevetoğlu ile kızı Liya eşlik etti. Maldivler 'de denizin, güneşin ve sahilin tadını çıkaran Megastar, tatilinden sonra yaz tatilinin planlarını yaptı. Yapılan planların detayları da magazin basınına yansıdı.


80 MİLYON LİRAYA YAPTIRIYOR

Megastar, bu yaz tatilini geçirmek için iki katlı beş kamaralı lüks Numarine xp26 motoryat satın almak için harekete geçti.


KIZININ ADINI VERECEK

Yaptırmaya başladığı yat için işlemleri tamamlayan ünlü sanatçı, bunun için 80 milyon lira civarında bir ödeme yapacak. Edinilen bilgilere göre Tarkan'ın tekneye kızı Liya'nın adını verecek.


Tarkan'ın 80 milyon liraya yat yaptırması sosyal medya üzerinde geniş yer buldu. Tarkan'ın yaz tatilini yatta ailesi ile geçireceği öğrenildi.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç