Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS'siz En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS'siz En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda en az lise mezunlarından KPSS'siz personel alınacağına yer verildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı KPSS'siz En Az Lise Mezunu Personel Alımı Başvurusu Başladı

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarfından bir son dakika açıklaması yapıldı ve 4 kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu personel alımının başvuru bilgilerine ve detaylarına yer verdik. 

Tarım ve Orman Bakanlığı, Çanakkale İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, İzmir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Trabzon Su Ürünleri Merkez Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü bünyesine yapılan personel alımında adayların gemi adamı ve deniz trafik kılavuzu kadrolarında çalıştırılacağına yer verildi. 

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

İlana başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru şartları şu şekilde açıklandı:

- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

- Kamu haklarından mahrum bulunmamak,

- (Değişik: 23/1/2008-5728/317 Md.) Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

- Askerlik durumu itibarıyla Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak , Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,

- 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

BAŞVURU SIRASINDA İSTENEN EVRAKLAR

İlana başvuru yapacak adaylardan istenen evraklar şu şekilde:

a) Diploma aslı ya da noter onaylı sureti

b) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

c)4 Adet vesikalık fotoğraf (Son 6 ayda çekilmiş)

d) Adli Sicil Kaydı (E-Devletten alınabilir.)

e) Askerlik Durum Belgesi (E-Devletten alınabilir.)

f) Tam teşekküllü bir hastaneden alınacak “Denizde çalışabilir ibareli” Sağlık Kurulu Raporu (Sözleşme imzalamaya hak kazanan adaylardan istenecektir.) 

g) Gemi Adamı Belgelerinin aslı ya da onaylı fotokopisi (Gemi Adamı pozisyonu için en az Usta Gemici Belgesi, Deniz Trafik Kılavuzu pozisyonu için en az Sınırlı Kaptan Belgesi)

h) Deniz Trafik Kılavuzu pozisyonu için STCW Belgeleri (aslı ya da onaylı fotokopisi)

i) Deniz Trafik Kılavuzu pozisyonu için gemilerde en az bir yıl çalıştığını ve tercihen deniz işletmeciliği ile ilgili firmalarda en az bir yıl çalıştığını gösterir SGK dökümü.

BAŞVURU

Söz konusu personel alımı ilanına başvurular internet üzerinden bugün başladı ve 20 Temmuz 2022 tarihine kadar devam edecek. Adaylar aşağıdaki başvuru linkinden müracaatını yapacak.

Linke tıklayın ve açılan sayfada kamu ilanlarından tarım bakanlığı ilanına gidin. Ayrı şekilde verilmiş ilanlara tıklayarak başvur kısmına gidebilir ve müracaatınızı burdan yapabilirsiniz. Evraklar ise sisteme yüklenecektir.

İlan metni için TIKLAYIN

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Ay Önce
nasıl başvuru yapabilirim lütfen yardımcı olun