Tarım Kredi'den Manav, Gıda ve Temizlik Ürünlerinde Büyük İndirim
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarım Kredi'den Manav, Gıda ve Temizlik Ürünlerinde Büyük İndirim

Tarım Kredi Kooperatifleri, Türkiye genelinde bulunan şubelerinde birçok üründe indirime gideceğini açıkladı. İşte indirimli ürünler kataloğu.

Finans Magazin 17 Nisan 2022 09:37 0
Tarım Kredi'den Manav, Gıda ve Temizlik Ürünlerinde Büyük İndirim

Tarım ve Kredi Kooperatif Marketleri'nden büyük indirim kampanyası başladı.


Gıda, temizlik başta olmak üzere hemen hemen tüm market ürünlerine fahiş zammın geldiği bugünlerde vatandaşlar, indirimli ürünleri nereden alabileceklerini araştırmaya başladı. Bu kapsamda marketlerin indirimli ürünleri sattığı günleri araştıran vatandaşlara TArım Kredi Kooperatiflerinden iyi haber geldi. Yapılan son dakika açıklamasında bugün indirim uygulanacağına yer verildi.


Karar Gazetesi'nin aktardığı bilgiye göre birçok üründe yarı fiyatına varan indirimlerle ürünlerin satışa çıkarıldığına yer verildi. Bugün market kapanana karar geçerli olacak söz konusu indirimler için broşür hazırlandı. Hazırlanan broşüre baktığımızda gıda, manav ve temizlik ürünlerinde indirimler yapıldığı görülüyor.


TÜM MARKETLERDE GEÇERLİ İNDİRİMLER

Tüm Türkiye'de bulunan marketlerde söz konusu indirimler 17 Nisan 2022 tarihi market kapanış saatine kadar geçerli olacak. İndirimli ürünleri almak isteyen vatandaşların bugün giderek alış verişini yapması gerekmektedir. Erken saatlerde gitmeniz faydanıza olacaktır. Geç saatlere alış verişinizi bırakmanız durumunda ürün bulamayabilirsiniz. Ya da istediğiniz sayıda ürünü alamayabilirsiniz.


TARLADAN HALKA

Daha önce yapılan açıklamada, vatandaşların uygun fiyata ürün alabilmesi için tarladan halka satış yapacağı belirtilen Tarım Kredi Kooperatifleri'nde de fiyatlar yüksekti. Ancak yapılan bu indirim kampanyası ile fiyatlar ciddi oranda düşürüldü. Yayımlanan yeni raf kataloğuna baktığımızda manav başta olmak üzere birçok üründe indirim yapıldığı görüldü. Pirinç, fasulye ve manavda yapılan indirimler şu şekilde;


Son dönemlerde tepki alan zamlardan biri kıvırcık fiyatı olmuştu. 1 kıvırcık fiyatı marketlerde 20 lira. Ancak Tarım Kredi Marketlerde bugün kıvırcığın tanesi 11 liradan satışa sunulacak.


Bunun yanı sıra havuçta da indirim yapıldı. Kilo fiyatı 5 lira 50 kuruş. Limonun kilosu ise 6 lira 60 kuruşa çekildi. Salatalığın kilosu ise 12 lira 50 kuruş seviyesine çekildi. Ankara Armudu fiyatı ise 6 lira 90 kuruş olarak açıklandı.


TEMİZLİK MALZEMELERİ

Bir diğer temel ihtiyaç ürünü olan temizlik malzemelerinde ise indirimli fiyatlar şu şekilde:

6 KG Yetişmatik 49.90'den satışa sunuluyor.

4 KG sıvı bulaşık deterjanı 29.90'den satışa sunuluyor.

Renkliler için 6 KG 49.90 TL'den satışa sunuluyor..

380 gr Gül Reçeli ise sadece 11 lira 25 kuruşluk fiyattan satışa sunuluyor.


İşte yayımlanan katalog:






Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç