Tarım Kredi Marketlerinin Ucuz Ürünleri Bakkallarda Satılacak: İşte İller
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarım Kredi Marketlerinin Ucuz Ürünleri Bakkallarda Satılacak: İşte İller

Tarım Kredi Marketlerde satılan temel ihtiyaç ürünleri artık bakkallarda da satılacak.

Tarım Kredi Marketlerinin Ucuz Ürünleri Bakkallarda Satılacak: İşte İller

Son dakika haberi: Tarım Kredi Bakkalları geliyor.

Tarım Kredi Kooperatiflerinin ardındna bir düzenleme daha geliyor. Gelen son dakika bilgisinde Tarım Kredi Kooperatifleri ürünlerinin artık marketlerde de satılacağına yer verildi. 

Sabah Gazetesi'nden Dilek Güngör bugün kaleme aldığı yazısında Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan bazı ürünlerin belirli bakkallarda satılacağına yer verildi. Güngör yaptığı açıklamada Tarım Kredi Koperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın'ın ifadelerine yer verdi. Aydın yaptığı açıklamada, Türkiye'de indirim kampanyaları düzenleyerek fiyatların düşmesine katkı sağlamaya çalışan Tarım KRedi Marketler, bazı bölgeleri pilot bölgeler seçti ve bu illerde bakkallarda ürün satacağı öğrenildi. İller şu şekilde açıklandı:

Konya,

Ankara, 

Mersin, 

Adana, 

Antalya

HANGİ ÜRÜNLER SATILACAK?

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde satılan temel ihtiyaç ürünlerinden bazıları bakkallarda satılacak. Satılacak ürünler temel ihtiyaç ürünleri ile sınırlı olacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Bu yolla en geç önümüzdeki çeyreğe kadar 2.500-3.000 noktada indirimli ürünlerimiz satılacak" dedi.

Açıklamanın devamında Aydın, Tarım Kredi Kooperatiflerde 1600 ürünün satıldığını ve bu ürünlerin 600'ünü kendilerinin ürettiğini söyledi ve "Halen 1.300 noktada hizmet veriyoruz. Yılsonunda satış noktasını bir an önce artırmak güç. O nedenle bakkal projesine başlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ürünlerin kısa sürede bakkallara verilmesi ve buralarda satılması bekleniyor. Tarım Kredi marketlerdeki indirimli ürünler için TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç