Tarım Kredi Marketlerde büyük indirim: 600 üründe fiyatlar düştü (Fiyatları ne kadar?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarım Kredi Marketlerde büyük indirim: 600 üründe fiyatlar düştü (Fiyatları ne kadar?)

Son dakika haberi: Tarım Kredi Marketlerde 600 üründe indirim müjdesi geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeyi duyurdu.

Tarım Kredi Marketlerde büyük indirim: 600 üründe fiyatlar düştü (Fiyatları ne kadar?)

MEMUR VE EMEKLİ ZAMMI AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında memur ve emeklilerin maaşlarına gelecek zamma değindi ve "Ülkemizin kazancını, zenginliğini çalışanlar başta olmak üzere milletimizin her kesimine yansıtmakta kararlıyız. Asgari ücreti belirlerken de, sosyal yardım yelpazesini genişletirken de, işletmelere verdiğimiz kredi paketlerini büyültürken de bu anlayışla hareket ediyoruz. İnşallah memur ve emekli maaş artışlarını da yine bu yaklaşımla yapacağız." ifadelerini kullandı.

EYT

Açıklamasının devamında emeklilikte yaşa takılanların durumuna değinen Erdoğan, "Ek göstergeden sözleşmelilerin kadroya alınmasına kadar pek çok taleplerini çözdüğümüz çalışanlarımızın emeklilikle ilgili beklentilerini karşılayacak hazırlığı da yakında tamamlıyoruz. İnşallah bu meseleyi de yıl başından önce arzumuz gündemden çıkartmaktır." dedi. 

ENFLASYON İNECEK

Enflasyon rakamlarında yaşanacak düşüşle ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Amacımız bir sonraki yıl yani 2024'te ülkemizi yeniden tek haneli enflasyon rakamlarına kavuşturmaktır. Özellikle Türkiye'yi yatırım, istihdam, üretim, ihracat ve cari fazla yoluyla büyütmektir. Onun için de ülkemizin tüm potansiyelini sonuna kadar kullanıyoruz. Küresel krizin etkilerine bağlı fiyat artışlarının tüm kesimlerin refahlarında yol açtığı kayıpları telafi edip üstüne çıkana kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz." dedi.

MÜJDE AÇIKLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan kabine sonrası müjde de açıkladı. Erdoğan açıklamasında gelecek sene yurt içi petrol üretimini 100 bin varile çıkaracaklarını söyleyerek doğalgaz müjdesini şu şekilde verdi: "Fatih sondaj gemimiz 29 Ekim günü Çaycuma 1 sahasında yeni sondajına başladı. Ekiplerimizin 7/24 esasına göre yürüttüğü yoğun çalışmalar sonucu bugün müjdeyi paylaşıyoruz. Fatih Sondaj gemimiz Çaycuma 1 sondajında 3023 metre altında 58 milyar metreküplük doğalgaz rezervini keşfetti. Bir diğer müjdemiz de  : Dünyanın en güvenilir rezerv değerlendirme şirketi 13 kuyunun üç boyutlu modellemesini çıkardı. Detaylı analiz neticesinde daha önce 540 milyar dediğimiz rezervimiz 652 milyar metreküp olarak revize ettik. Böylece toplam rezervimiz 170 milyar metreküp arttı ve toplam 710 milyar metreküpe ulaştı. Bugünkü rakamla uluslararası karşılığı 1 trilyon doları bulmaktadır"

ÇİFTÇİLERE MÜJDE

Bir müjde de çiftçi ve tüketicilere: Salgın sornası haksız kazanç peşinde koşanlar için yeni araçları devreye sokuyoruz. Çiftçilerin temel ihtiyaçlarından gübre ve karma hayvan yeminde daha önce indirim yapmıştık. Şimdi yeni adımla en önemli girdi olan kimyevi gübre ve karma hayvan yemi fiyatında indirim yapıp fiyat sabitlemesi yapıyoruz. Tarım Krediler  kimyevi gübre çeşitlerinde yüzde 13'e varan indirim uygulayacak. Karma yemde de yüzde 5'e varan indirim. Gübre ve yem fiyatlarını Nisan sonuna kadar sabitliyoruz. Şayet bu dönemde üretici lehine gerileme olursa elbette bunu yansıtacağız. Ama yeni fiyat listesi artışlardan etkilenmeyecek.

600 ÜRÜNDE İNDİRİM MÜJDESİ GELDİ

"Tarım Kredi'nin 1520 kooperatif, 400 mini koop , 250 kop bakkal olmak üzere toplam 2170 hizmet noktrasında 600 çeşit ürün en ucuz fiyatla satışa sunulacak. Temel ihtiyaç malzemeleri. Tarım Kredi saadece ürün öncesi destek değil, ürünü alıp işleyip satıyor. İndirimler bugün itibarıyla başladı."

HANGİ ÜRÜNLER İNDİRİME GİRECEK?

Tarım Kredilerde satılan tüm ürünlere indirim gelecek. İndirimli ürünler listesi belli olduğunda haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
sadece askeri ücretle calşan ları ve emeklileri göz önünde bunduruyorp zam yayıp piyasayı yükseltiyosunuz sigortazız calışıp askeri ücret almayan meslek taşlarımız var mesleyimizi bırakıp başka iş mi yapalım
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
kendileri caliyor kendileri soyluyor kendileri dinliyor
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
millette dalga gecmekten hala bikmadilar gulunecek bi taraflatida yok
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
nemujdebe okadar mı zor eyt yi açıklamak
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
doğalgaza %83 zam elektriğe %128 zam ev kiraları 8 12 bin lira faturalar 3 4 marketi hiç demiyorum 5 milyarlık şahin 80 bin lira taksi çıkması arabalar 15 bin liradan 240 bin lira 1 dolar 20 TL ülkede türk kalmadı heryer Suriyeli bıktık