Tarım Kredi Kooperatifleri Market Fiyatlarında İndirim Açıklandı (Marketler Nerelerde Var?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarım Kredi Kooperatifleri Market Fiyatlarında İndirim Açıklandı (Marketler Nerelerde Var?)

Tarım Kredi Kooperatiflerde indirimler açıklandı. İndirime girecek ürünler ile indirimin geçerli olacağı tarih yazımızda.

Tarım 12 Ağu 2022 14:48 6
Tarım Kredi Kooperatifleri Market Fiyatlarında İndirim Açıklandı (Marketler Nerelerde Var?)

Son dakika haberi: Tarım Kredi Kooperatifi marketlerinde 30 'dan fazla üründe indirim başlıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatından sonra indirim için hazırlıklara başlayan Tarım Kredi Kooperatiflerinde 30'dan fazla ürünün indirime gireceği açıklandı. Et , gıda, temel ihtiyaç ürünleri, temizlik ürünleri başta olmak üzere birçok üründe yapılacak indirimler 15 Ağustos2022 tarihinden itibaren geçerli olacak. 

Dün Beştepe'de bulunan Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde bir tören düzenlendi. Devlet Su İşleri tarafından yapılan 34 hidroelektrik santralinin açılış töreninde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, marketlere tepki gsöterdi ve fiyatların ineceğini söyledi. Erdoğan açıklamasında, "Marketlerde benim vatandaşımı dara sokanlar, talimatı aldılar, bundan böyle koyun, kuzu etinden yüzde 25 indirim bunu başlattık. Tarım Kredi Kooperatifi Başkanı'yla da konuştum. Büyükbaş hayvanlarda da yüzde 30-35 indirimle onların da satışına başlayacağız. Ülkemizin her yerinde malum koyun-kuzu geçerli değil. Karadeniz'de daha çok büyükbaş makbuldür. Bu piyasaların dengesini bozanları da hizaya getirecek. 1300 tane Tarım Kredi Kooperatifi'nin marketi var. Tarım Kredi'nin diğer ürünlerinde de, şeker, ayçiçek yağ, 30-40 çeşit ürünlerde de süratle indirime gidecek. Sen kar amacıyla çalışmayacaksın, sen başa baş çalışacaksın" ifadelerini kullandı.

İNDİRİMLER BAŞLIYOR

Yapılan açıklamada indirimlerin 15 Ağustos 2022 tarihinden itibaren başlayacağına yer verildi. 

İNDİRİM NEYE GELECEK?

İndirim gelecek ürünler ise şu şekilde açıklandı:

Makarna,

un,

salça,

pirinç,

bulgur,

mercimek,

nohut,

şeker,

tavuk ürünler,

süt,

bal,

zeytin

çay,

kuru soğan,

karpuz,

kavun,

yağ,

çamaşır suyu,

sıvı savun,

peçete,

rulo havlu.

Sizce bu ürünlerin dışında başka hangi ürünlerde indirim olmalı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (6)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Kiredi ve faturalar canımızı ukudu markete zaten reyon izlemeye giriyoruz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Tüm ürünlerde olmalı. Asgari ücretin yarısı krediye diğer yarısı fatura ve gırtlağa gidiyo.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Evinizde yokmuş gibi, yemezsek ölecekmişiz gibi alın aldırın ki; aaaa millet alıyor deyip gene market zincirleri zam yapsın. Aman ha stokçuluk istifçilik yapmazsak olmaz.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence indirim sınırlandırılmamalı markette satılan tüm ürünler de uygulanmalı.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Bence tüm ürünlerde olmalı marketler zincirine kızıyorlar ama tarım kredi daha pahalı bir hafta önce 4.50 tlye aldıgım ürünü 1 hafta sonra 5.50 TL ye aldım genel merkezin tlf. Buldum şikayet ettim boşa ha birde bu arada % 7 KDV indirimi olmuştu şimdi sadece zeytin alıyorum ancak o ada zam yaptılar bu gidişle hiç ugramayacağuz çünkü pahalı dedikleri market zinciri daha ucuz marketler evin yanında kopratif uzakta geçen ay aldığım 66 TL. Zeytin şimdi 92 TL. Sayın cumhurbaşkanından bizzat denetlenmesini istiyoruz selamlar