Tarım Kredi Kooperatifi gübre ve yem fiyatları ne kadar?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarım Kredi Kooperatifi gübre ve yem fiyatları ne kadar?

Son dakika haberi: Tarım Kredi gübre ve yem fiyatları hakkında müjdeli haber geldi. İşte gelen son dakika açıklaması.

Tarım 26 Ara 2022 21:10 0
Tarım Kredi Kooperatifi gübre ve yem fiyatları ne kadar?

Tarım Kredi gübre ve yem fiyatları ne kadar?

Kabine sonrası kameralar karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gübre ve yem fiyatları hakkında müjdeli haberi verdi. Erdoğan açıklamasında, "Bir müjde de çiftçi ve tüketicilere: Salgın sornası haksız kazanç peşinde koşanlar için yeni araçları devreye sokuyoruz. Çiftçilerin temel ihtiyaçlarından gübre ve karma hayvan yeminde daha önce indirim yapmıştık. Şimdi yeni adımla en önemli girdi olan kimyevi gübre ve karma hayvan yemi fiyatında indirim yapıp fiyat sabitlemesi yapıyoruz. Tarım Krediler  kimyevi gübre çeşitlerinde yüzde 13'e varan indirim uygulayacak. Karma yemde de yüzde 5'e varan indirim. Gübre ve yem fiyatlarını Nisan sonuna kadar sabitliyoruz. Şayet bu dönemde üretici lehine gerileme olursa elbette bunu yansıtacağız. Ama yeni fiyat listesi artışlardan etkilenmeyecek" ifadelerini kullandı.

600 ÜRÜNDE İNDİRİM GELİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada Tarım Kredi marketlerde indirime değindi ve "Tarım Kredi'nin 1520 kooperatif, 400 mini koop , 250 kop bakkal olmak üzere toplam 2170 hizmet noktrasında 600 çeşit ürün en ucuz fiyatla satışa sunulacak. Temel ihtiyaç malzemeleri. Tarım Kredi saadece ürün öncesi destek değil, ürünü alıp işleyip satıyor. İndirimler bugün itibarıyla başladı" dedi.

GÜBRE VE YEM FİYATLARI

Gübre ve yem fiyatları hakkında açıklama yapan Cumhurbaşkanı, gübre ve yemde fiyatların sene sonuna kadar sabit kalacağını söyledi. Fiyatlar hakkında detaylar geliyor...

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç