Tarım Bakanlığı ön lisans mezunu memur alımı yapılacak: İşte KPSS 2024/4 tercihleri
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tarım Bakanlığı ön lisans mezunu memur alımı yapılacak: İşte KPSS 2024/4 tercihleri

KPSS tercihleri ile kamuya personel alımı yapılacak. Ön lisans mezunları arasından yapılacak atamanın detayları yazımızda.

Memur Alımı İlanları 31 Ocak 2024 11:34 3
Tarım Bakanlığı ön lisans mezunu memur alımı yapılacak: İşte KPSS 2024/4 tercihleri

Son dakika: KPSS ön lisans mezunu memur alımı.

KPSS 2024/2 tercihleri ile memur alımı yapılacak. ÖSYM tarafından az önce yapılan açıklamada memur alımı tercihlerinin başladığına yer verildi.

Yayınlanan tercih kılavuzuna baktığımızda en az ortaöğretim mezunu adaylar arasından personel alımı yapılacağına yer verildi. Ön lisans mezunları arasından ise yüzlerce kamu personeli alımı yapılacak.

Güvenlik görevlisi, orman muhafaza memuru, şoför, aşçı, büro personeli, laborant gibi kadrolara yapılacak kamu personeli alımında başvuru duyurusu şu şekilde:

"KPSS-2024/4: Tarım ve Orman Bakanlığının Sözleşmeli Personel Pozisyonlarına Yerleştirme Yapmak İçin Adaylardan Tercih Alınması

Tarım ve Orman Bakanlığının sözleşmeli personel pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere ÖSYM tarafından yerleştirme yapılacaktır. Adaylar, KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzuna aşağıdaki bağlantıdan erişebilecektir.

Adaylar tercihlerini, 31 Ocak-7 Şubat 2024 tarihleri arasında yapabilecektir. Tercih işlemleri, 31 Ocak 2024 tarihinde saat 10.30’da başlayacak ve 7 Şubat 2024 tarihinde saat 23.59'da sona erecektir.

Tercih işlemleri, Ek’te yer alan KPSS-2024/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak yapılacaktır. Adayların tercih işlemleri için kılavuzu dikkatle incelemeleri gerekmektedir."

KADROLAR

Ön Lisans kadrolar için TIKLAYIN

Ön Lisans nitelik kodları için TIKLAYIN

BAŞVURU

KPSS tercihleri ile yapılacak memur alımında başvurular ais.osym.gov.tr adresi üzerinden alınmaya başlandı. Tercihler aşağıdaki videoda gösterildiği gibi yapılacak:

Kadın erkek adaylarla bilgi alış verişinde bulunmak ve tanışmak için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com I Ankara

Yorumlar (3)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 5 Ay Önce
Güvenlik için nitelik kodu 3001 ama ösym de kabul etmiyor ve fazla fazla o puanım var neden ki yaaaa saçma sapan sistemler o zaman nitelikleri 2001 yazın önlisans başvuru yapamıyor saçmaa
Ziyaretçi 5 Ay Önce
Lanorant alımı var lanorant ve veteriner sağlık bölümünü red ediyor neden
Ziyaretçi 6 Ay Önce
Ucret nerden yatirilacak