Tapu ve Kadastro Teknikerleri atama bekliyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tapu ve Kadastro Teknikerleri atama bekliyor

Tapu ve Kadastro teknikerleri atama istiyor. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda adayların taleplerini yazdık.

Çalışma Hayatı 24 Ocak 2023 17:22 1
Tapu ve Kadastro Teknikerleri atama bekliyor

Tapu ve Kadastro mezunları atama bekliyor.

Tapu ve Kadastro bölümünden mezun olan on binlerce aday , atama için Tapu'nun duyuru yayınlamasını bekliyor. Uzun süredir alım yapmayan ve alım yaptığında da az sayıda atama yapan Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nden kadro bekleyen personeller, alımların ÖSYM üzerinden merkezi yerleştirmelerle yapılmasını , mülakatsız olmasını istiyor.

Konu ile ilgili Finans7.com'a mesaj atan Tapu Kadastro mezunları, taleplerini aktardı. Biz de Finans7.com olarak adayların atama taleplerini dile getirmek, seslernini duyulmasını için bu yazımızı yazdık. Adayların atama talepleri şu şekilde iletti:

"3318 nitelik kodlu Tapu ve Kadastro Mezunları atanmak istiyor. Tapu ve kadastro genel müdürlüğü dışında istihdamları bulunmayan bu gençlerin sesine kulak verilmesini talep ediyoruz. 2000 Tapu ve kadastro Tekniker alımı yapılmasını, alımların ösym üzerinden olmasını ve 70 puan barajının kaldırılmasını yedekte ve boş kadrolarin bulunmamasını istiyoruz. Personel açığının bulunduğunu yoğun yevmiyeli yerlerin bulunduğunu bizlere ihtiyaç olduğunu biliyoruz"

Atama duyurusundan haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Harita ve Kadastro teknikerleri olarak Tapu işlerinde de iyiyiz ortak kod olacak yaklaşık 1800 personel alınacak ve 70 barajı kalkmayacak 59 ile atanın isterseniz şaka mı bunlar ya