Tank Gibi Maaşallah: Ford, Yeni 2023 Model Explorer'ı Tanıttı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tank Gibi Maaşallah: Ford, Yeni 2023 Model Explorer'ı Tanıttı

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden biri olan Ford, yeni Explorer'ın tanıtımını yaptı. İşte hayran bırakan tasarım.

Taşıt 4 Ağu 2022 13:32 1
Tank Gibi Maaşallah: Ford, Yeni 2023 Model Explorer'ı Tanıttı

Tank gibi araba: Ford, yeni Ezplorer'ı tanıttı.

2023 model araçlardan yeni görüntüler gelmeye devam  ediyor. Son gelen görüntülere göre Ford, sevilen Suv modeli Explorer'ı yeniledi. Tanıtımı yapılan araca baktığımızda adeta bir tank gibi olan görüntüsü büyülerken iç tasarımında ise kocaman ekranı , kendisine hayran bırakıyor. 

Yepyeni bir ızgara tasarımı ile karşımıza çıkan ve tam tamına 27 inç büyüklüğünde olan eğlence ekranı ile karşımıza çıkan yeni Ford Explorer, Çin'de düzenlenen bir etkinlik ile tanıtıldı. Görenleri kendine hayran bırakmayı başaran Ford'un yeni SUV'u , itri kıyım bir model şeklinde karşımıza çıkıyor. Izgarada krom kaplama kullanıldığı görülürken bu durum, farklı bir karıizma katmış durumda.

Öte yandna araçta yenilenen Led farlar da dikkatlerden kaçmıyor. 21 inç olan alaşım jantlar , gösterişli duruşa ayrı bir hava katıyor. 

Arka kısmına baktığımızda aydıtlatma tasarımı farklı ve güzel bir hava katarken ön kısım da kendine hayran bırakıyor. 

Büyük araç olarak yapılan aracın içine baktığımızda çok büyük bir bilgi eğlence ekranının karşımıza çıktığını görüyoruz. Aracın gösterge ekranından bağımsız şekilde tasarlanan ekrana baktığımızda oldukça güzel bir görüntü ortaya koymuş.

Gösterge ekranının bittiği yerde bilgi eğlence ekranı başlıyor ve boylu boyunca devam ediyor. Ford yetkilileri tarafından yapılan açıklamada araç için 11 Ağustos'ta siparişlerin başlayacağına yer verildi.

Araç için diğer detaylar, özellikler ve fiyatı o gün belli olacak.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Ford başka ya