Taha Duymaz, Ne Kadar Para Kazandığını Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Taha Duymaz, Ne Kadar Para Kazandığını Açıkladı

Sosyal medya fenomeni Taha Duymaz, sosyal medya üzerinden kazandığı parayı açıkladı.

Finans Magazin 18 Tem 2022 19:36 2
Taha Duymaz, Ne Kadar Para Kazandığını Açıkladı

Sosyal emdya fenomeni Taha Duymaz, aylık ne kadar para kazandığını açıkladı.

Evinde yaptığı yemeklerle sosyal medya üzerinde büyük üne kavuşan Taha Duymaz, yaptığı yemeklerle adından çokça bahsettirdi ve kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi.

Sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine ulaşan Duymaz, Hatay'ın Yayladağ İlçesi'ne bağlı olan Güveççi Köyü'nde ikamet ediyor. Video çekmeye başladığı zamanlardaki görüntüsü ile şimdiki görüntüsü arasında büyük fark olan Duymaz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada ne kadar para kazandığını duyurdu.

ESTETİK YAPTIRDI

Geçtiğimiz günlerde Taha Duymaz, burnundan estetik ameliyetı oldu. Burnunda sargılar olmasına rağmen geçirdiği değişimi dikkat çeken Duymaz, son dönemlerde bu estetik ameliyatı ile de konuşulmuştu.

AYLIK NE KADAR PARA KAZANDIĞINI AÇIKLADI

Bir röportaj veren Duymaz, ayda ne kadar para kazandığını açıkladı. Yemek yaparak ünlenen Duymaz, yemek şirketlerinin kendisine reklam vermediğini söyledi.  Ünlü fenomen yaptığı açıklamadai "Yemek markaları bana reklam vermiyor. Mesela benim sosyal medya fenomeni arkadaşlarımın aylık gelirleri 100 ile 150 bin... Benimki onun çeyreği! 'Keşke teklif gelse de hayatımın dönüm noktası olsa' diyorum" ifadelerini kullandı.

Açıklamada Taha Duymaz, ayda 25 bin lria ile 40 bin lira arasında gelir elde ettiğini söyledi.

NASIL KAZANABİLİRİM?

Herkesin son dönemde en çok merak ettiği konu, İnstagram üzerinden nasıl para kazanırım konusu oldu. Influencer olarak para kazanmaya başlayabilirsiniz. Influencer nasıl olunur? Kaç takipçi olması gerekiyor? Sorularına yanıt için TIKLAYIN

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Doktorlar 6+4 sene okuduktan sonra üstüne dayak yedikten sonra bugün bir fenomenin % 10 gelirini bile kazanamaz hale gelmişler. Kolaydan para kazananlara bu revamı?
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Birsey yazacam olmayacak