Tacizci Diye Öldürülen Kişi, Meğer Tacizcilere Tepki Gösteren Kişiymiş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Tacizci Diye Öldürülen Kişi, Meğer Tacizcilere Tepki Gösteren Kişiymiş

Diyarbakır Sur'da meydana gelen olayda bir kişi, küçük kıza tacizde bulundu diye öldürüldü. Adamın olayla ilgisi olmadığı ortaya çıktı.

3.Sayfa 6 Nisan 2022 16:46 0
Tacizci Diye Öldürülen Kişi, Meğer Tacizcilere Tepki Gösteren Kişiymiş

Diyarbakır'da feci bir olay meydana geldi. Edinilen bilgilere göre bir grup, parkta 12 yaşındaki kızı taciz etti diye bir adamı öldürdü. İfadede adamın bir suçu olmadığı ortaya çıktı.


Diyarbakır 'ın Sur İlçesi'nden feci bir olay haberi geldi. Gelen bilgilere göre Anzele adlı Park'ta oturmakta olan bir kız çocuğunun fotoğrafını çektiği iddia edilen 40 yaşındaki Ergün Arslan , mahallelinin saldırısına uğradı. Mahallelinin saldırdığı Arslan, 3 bıçak darbesiyle öldürüldü.


Cinayet sonrası 16 yaşlarındaki S.D. ve E.H.T. ile 23 yaşındaki Baran Eren isimli kişi polis tarafından yakalanıp gözaltına alınmış ve tutuklanmıştı. Olay ile ilgili soruşturma başlatıldı ve başlatılan soruşturmada yeni bir detay ortaya çıktı.


KÜÇÜK KIZ KONUŞTU

Olay 12 yaşındaki bir kızın fotoğraflaırnın çekildiği iddiası üzerine başlamış ve Ergün Arslan öldürülmüştü. Olay sonrası 12 yaşındaki kızın emniyette pedagog eşliğinde ifadesi alındı ve Ergün Arslan'ın fotoğrafı kendisine gösterilerek onun mu kendisinin fotoğraflarını çektiği sorusu soruldu. Çocuk ise fotoğraflarını çeken kişinin başkası olduğunu, fotoğraflarını çeken kişinin o olmadığını söyledi.


TACİZCİLERE BU YAPTIĞINIZ AYIP DEMİŞ

Olay sonrası tutuklanan 3 kişi ise , olayın nasıl meydana geldiğini bilmediklerini, yaralıyı polis merkezine götürmek istediklerini suçsuz olduklarını söyledi. Olay sonrası mahalleye giden Ergün Arslan'ın kardeşi Süleyman Arslan, kendisini farklı biri olarak tanıttı. Mahalledekiler ona, Anzele adlı parkta bazı kişilerin, suya giren kızlara laf attığını ve onların fotoğraflarını çektiğini, tacizde bulunduğunu söyledi. Daha sonra Ergün Arslan'ın ise onlara bu yaptıklarının ayıp olduğu söylemiş. Ergün Arslan'ın kardeşi, "Daha sonra ağabeyim de onlara yaptıklarının ayıp olduğunu belirterek, 'Ramazan ayındayız ne yapıyorsunuz, terbiyesizlik yapmayın' demiş. 'Sen de kimsin' gibisinden konuşmuşlar. Bir arbede yaşanıyor. Orada öğrendiğimiz, öldürüldükten sonra olay ağabeyimin üzerine dönüyor. Mahalledekilere 'Bu tacizde bulunmuş, kovalayıp öldürdük' demişler. Bu Ramazan ayında kimsenin günahını alamayız. Taciz olayı kesinlikle yoktur." ifadelerini kullandı.


Yaşanan olay sonrası Ergün Arslan'ın eşi ve ailesi büyük üzüntü yaşarken eşi, onun taciz sanarlar diye çocukları sevmediğini onlarla oynamadığını söyledi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç