SUV gibi ticari araç: Ford Tourneo Courier ve Transit Courier fiyat listesi açıklandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SUV gibi ticari araç: Ford Tourneo Courier ve Transit Courier fiyat listesi açıklandı

Son dakika haberi: Ford'un 2 yeni arabası tanıtıldı. Tanıtılan araçlar SUV gibi ticari araç olarak nitelendirildi. İşte o araçların fiyat listesi.

Fiyat Listesi 24 Ara 2023 0
SUV gibi ticari araç: Ford Tourneo Courier ve Transit Courier fiyat listesi açıklandı

Ford'un iki yeni aabası Türkiye'ye geldi. İşte fiyatları.

Türkiye pazarında en çok satan araç markalarından olan, ticari araç satışında da üst sıraları zorlayan Ford bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada Ford, yeni nesil versiyonu olan Tourneo Courier ve Transit Courier araçlarının Türkiye'ye geldiği bildirildi.

Yapılan açıklamada araçların performans, işlevsel tasarım ve gelişmiş bağlanabilirlik ile ileri güvenlik sistemlerinin ideal birleşimi olarak her türlü ihtiyaca cevap vereceği bildirildi.

Müşterilerin ihtiyaçları ve beklentileri temel alınarak Ford Otosan tarafından üretilen söz konusu araç, Tasarım Odaklı Düşünce, İngilizce adı ile Design Thinking felsefesi ile geliştirildi. Söz konusu yaklaşım müşterilere en iyi çözümleri sunacak.

Ticari müşterilerin her türlü beklentilerini karşılayacak düzeyde tasarlanan söz konusu araç, modern görünüm, geliştirilmiş özellikleri ve yeniliklere sahip. 

Söz konusu araç ile ilgili Ford Türkiye İş Alanı Lideri Özgür Yücetürk bir açıklama yaptı ve üretimden tasarıma kadar her aşamada Ford Otosan imzası olduğunu söyledi. Üstün performans ve güzel tasarımla aracı piyasaya çıkardıklarnı söyleyen Yücetürk, "Tasarım odaklı düşünce anlayışıyla geliştirdiğimiz yeni nesil Ford Tourneo Courier ve Transit Courier modellerimiz de müşterilerimizin hayatlarının her alanında benzersiz bir konfor, ileri teknoloji ve verimlilik sunarak segmentinde referans noktası olacak" dedi.

Yeni Tourneo Courier'a baktığımızda aracın benzinli EcoBoost motoruna sahip olduğu ve 6 ileri manuel olduğu görüldü. Araç 100 ve 125 beygir gücünden oluşan 2 seçenekle karşımıza çıkıyor. 7 ileri otomatik şanzıman ise 125 beygirlik güç sağlıyor. 1.5 litrelik dizel EcoBlue motorlu versiyon ise 100 PS güç üreten 6 manuel vitesli.

Yeni nesil Ford Transit Courier'e baktığımızda ise benzinli versiyonu 6 vitesli manuel şanzımanla 100 PS güç ürettiği ve 7 ileri otomatik şanzımana sahip olduğu görülüyor. 125 PS güç üreten 1.0 EcoBoost motora sahip araç, güzel bir sürüş sağlıyor. 1.5 dizel EcoBlue motorlu versiyon ise 100 PS güç üretiyor.

FİYAT LİSTESİ AÇIKLANDI

Gelen son dakika açıklamasına baktığımızda Courier serisinin tam elektrikli ve bağlantılı versiyonu da Craiova fabrikasında üretilecek ve 2024 yılında müşterilerle buluşacak. Tourneo Courier 917 bin 400 lira, Transit Courier ise 787 bin 900 liradan satılacak. Sizce araç nasıl? Alınır mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç