Survivor'dan Dönen Gökhan Keser, Market Fiyatlarını Görünce Esas Survivor'u Gördü
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Survivor'dan Dönen Gökhan Keser, Market Fiyatlarını Görünce Esas Survivor'u Gördü

Survivor adlı yarışmadan elendikten sonra Türkiye'ye dönen Gökhan Keser, marketteki fiyatları görünce büyük şok geçirdi.

Finans Magazin 12 Mayıs 2022 11:49 0
Survivor'dan Dönen Gökhan Keser, Market Fiyatlarını Görünce Esas Survivor'u Gördü

Survivor'a katılan ünlü şarkıcı Gökhan Keser, 4 aydır yarışmada ter döküyordu. Yarışmadan elenen ve geri gelen ünlü şarkıcı, gördüğü fiyatlar karşısında şok geçirdiğini söyledi. 

Televizyon ekranlarının en sevilen yarışmalarındna olan, reyting rekorları kıran program Survivor, her bölümünde milyonlarca kişiyi ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Her hafta yarışmadan bir kişi eleniyor. Yarışmadan elenenler ise aylar sonra Türkiye'ye dönüyor. Son olarak ünlü şarkıcı Gökhan Keser elendi.

Eleme potası için adı çıkan ve SMS'te rakibine kaybeden Keser'e Türkiye yolu görüntü. 4 aydır yarışmada olan ve elendikten sonra Türkiye'ye dönen Keser, Survivor All Star'dan elenmenin üzüntüsünü yaşarken bu üzüntüsünü fiyat artışları unutturdu. 

Sadece 4 aydır market raflarındna uzak kalan Gökhan Keser, sosyal medya hesabı üzerinden konu ile ilgili yaptığı açıklamada markete gittiğinde yaşadığı şok anını anlattı. Aylar sonra ülkeye döndükten sonra markete gittiğini söyleyen Keser, fiyatlar karşısında büyük şok geçirdiğini söyledi.

Sosyal medya platformu Twitter hesabından yaptığı açıklamada ünlü şarkıcı Keser, marketteki fiyatlara isyan etti ve zaten iy olmayan durumunun etiketleri gördükten sonra daha kötü olduğunu söyledi. Keser şok geçirdiğini söyleyerek, “Bu sabah döndükten sonra ilk defa markete gittim… Zaten iyi olmayan durumun, sadece 4 ay içinde geldiği nokta inanılmaz. Şok geçirdim diyebilirim” ifadelerini kullandı. 

Keser açıklamasının devamında, “Üretici fiyatları ne kadar acaba? Yakıt fiyatlarını söylemiyorum bile! Allah sonumuzu hayır etsin…” ifadelerini kullandı.

ASIL SURVİVOR BURADA

Keser'in bu paylaşımına gelen en acı ama komik yorum ise "Asıl Survivor'u biz burada yaşıyoruz" oldu.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç