Survivor'da elenen isim belli oldu: Seda mı Özgür mü?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Survivor'da elenen isim belli oldu: Seda mı Özgür mü?

Son dakika haberi: Survivor'da elenen isim belli oldu. Özgür Seda arasındaki final karşılaşması sonrası elenen isim netleşti.

Yaşam 29 Mayıs 2024 0
Survivor'da elenen isim belli oldu: Seda mı Özgür mü?

Son dakika: Survivor'da elenen isim belli oldu.

2024 Survivor'da sona gelindi. Yarışmada son günlere girilirken güçlü adaylar bir bir adaya veda etmeye devam ediyor. Yine önceki gece eleme gecesi yaşandı ve adaya veda eden isim belli oldu.

Geçen günler boyunca yapılan yarışmalar sonucunda Ogeday, Seda, Özgür ve Batuhan eleme adayları oldu.

Eleme öncesi açıklama yapan Hilmicem, ""Özgür abi ile Ogeday oynuyor. Takım oyunlarındaki karşılaşmalara baktığımız zaman Özgür abinin Ogeday'a karşı çok sayı almışlığı var. Bir de Özgür abinin 8. düellosu. Eğer eli tutarsa ve biraz da gücünü kullanıp fark yemeden gelirse iyi olacağını düşünüyorum öne geçebilir ama Ogeday'ın çıkacağını düşünüyorum. Seda ile de Batuhan oynuyor. Burada Seda'nın Batuhan'a karşı seçeceği atışlar çok önemli. Batu'nun iyi attığı yarışları seçmemeli, seçerse Batu'nun kazanacağını düşünüyorum. Final olarak da Özgür abi Seda karşılaşması izleyebiliriz. Bu noktada da Özgür abinin gideceğini düşünüyorum maalesef" ifadelerini kullandı.

Bu sözlerden sonra elemeye geçildi.

BATUHAN SEDA

Batuhan ile Seda'nın karşı karşıya geldiği düelloda Batuhan ezici bir üstünlükle kazandı. Yarışmanın başındna bu yana favori konumunda olan Seda'nın 5-1'lik skorla yenilmesi şok etkisi yarattı.

OGEDAY ÖZGÜR

Diğer yarışma ise Ogeday ile Özgür arasında oldu. Büyük heyecana sahne olan Ogeday Özgür karşılaşmasında Ogeday 5-3'lük skorla galip ayrıldı ve finalin adı Seda Özgür oldu.

SEDA ÖZGÜR KAPIŞMASI

Final karşılaşması ise büyük bir mücadeleye sahne oldu. Seda ile Özgür araısnda başa baş geçen karşılaşma sonucu elenen ism belli oldu.

Seda ile karşılaşan Özgür, 5-2'lik skorla Seda'ya kaybetti ve Survivor'a veda eden isim oldu. Adaya veda eden Özgür, "8. düellonun bir sırrı var herhalde, Sercan da 8. düelloda gitmişti. Batuhan dikkat et. Hem hüzünlüyüm hem de gururluyum. İki Survivor üst üste geldim pes etmedim ama vücudum bıraktı. Artık vücudumu kontrol edemedim. Seda'yı tebrik ederim. Bu Survivor'a hiç antreman yapamadan geldim. Sadece yürüyüş yaparak geldim. Ben buraya kadar geleceğimi tahmin etmezdim. Gururluyum" dedi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç