Survivor Yunus Emre - Aleyna kavgası ailelere de sıçradı: Eşimden uzak dur
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Survivor Yunus Emre - Aleyna kavgası ailelere de sıçradı: Eşimden uzak dur

Survivor Yunus Emre ile Aleyna'nın samimi halleri aileler arsında kavga çıkardı. Aleyna'nın annesi hamileliğe inanmadı.

Yaşam 21 Mart 2024 0
Survivor Yunus Emre - Aleyna kavgası ailelere de sıçradı: Eşimden uzak dur

Survivor'da sular durulmuyor: Aleyna'nın ailesi ile Yunus Emre'nin ailesi arasında kavga çıktı.

Skandallarla gündemden düşmeyen Survivor'da her hafta yaşanan kavgalar, Dominik'te yaşanan hırsızlık olayı, adaya kaçak yemek getirme, havaalanında beni kaçırdılar diyerek telefon isteme... Bu ve bunlara benzer birçok olayla gündemden düşmeyen Survivor'da şimdi de Aleyna Yunus Emre tartışması yaşanıyor. Tartışma Survivor dışında da başladı.

Geçen hafta Yunus Emre, eşi Berna'nın hamile olduğunu öğrenip büyük mutluluk yaşamıştı. Bu konuşmada Yunus Emre'nin eşi Berna Özden, “Aleyna’dan uzak dur” demiş, bu uyarı çok konuşulmuştu.

Bunun ardından çiftin bebek sevinci kısa sürmüş, Berna, Yunus Emre ile yaptığı yeni görüşmde hamileliğinin sonlandığını söyledi.

Özden yaptığı açıklamada, “Sosyal medya ortamı gerilimi dolayısıyla antidepresan ve ağrı kesici kullanıyordum. Bu durum gebeliği etkiledi" ifadelerini kullandı.

Yaşananlar sonrası Aleyna dışlandı ve daha sonra sinir krizi geçirdi. Bunun ardından Aleyna'nın annesi Zuhal Kalaycıoğlu, Berna Özden'e tepki göstermişti.

HAMİLELİĞİNE İNANMADI

"Tarih, doktor ve hastane raporlarıyla gebeliğini yayınla" diyerek onun hamileliğine inanmadığını, bunu ispat etmesi gerektiğini söyleyen Kalaycıoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Kızımı zan altında bırakıp yaşadığı durumu Aleyna’ya bağlayan Beria, Türkiye’nin yüzde 70’ini kandıramadın. 2022 mide endoskopisini değil, tarih, doktor ve hastane raporlarıyla gebeliğini yayınla. Ha bir de gebeliğin sonlandığı dokümanları rica edelim"

"RENCİDE EDERİM"

Beria Özden ise yaptığı son dakika açıklamasında, “2022 denen olay, 5 ay önce geçirdiğim mide kanaması. Ben kimseyi itham etmedim. Paylaşım yaparsam rencide ederim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç