Survivor Ogeday'a ne oldu? Üzücü son dakika haberi geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Survivor Ogeday'a ne oldu? Üzücü son dakika haberi geldi

Son dakika haberi: Survivor Ogeday için son dakika haberi geldi. Ogeday'dan üzücü bir haber geldi. Survivor'u bırakıyor.

Yaşam 17 Mart 2024 1
Survivor Ogeday'a ne oldu? Üzücü son dakika haberi geldi

Ogeday'a ne oldu?

Survivor'da Ogeday'a ne olduğu en merak edilen konu oldu. Önceki akşam oynanan yarışmalarda Ogeday Girişken'in olmaması dikkatleri çekerken izleyiciler, Ogeday'a ne olduğunu araştırmaya başladı. Ogeday hakkında Acun Ilıcalı ve yarışmacılardan bir son dakika açıklaması geldi. İşte Ogeday hakkında son bilgiler.

SAFARİ'DEN ATLAYACAKTI: KAÇACAKTI

Survivor'un bu akşam ekranlara gelen yarışmasında konuşan Yasin, Ogeday'ın giyindiğini ve adaya döndükleri sırada Safari'den kaçmak istediğini, ancak onu kendisinin durdurduğunu söyledi.

Acun Ilıcalı ise yaptığı açıklamada Ogeday'ın mental olarak kötü olduğunu, artık yarışmayı devam ettiremeyeceğini kendilerine ilettiğini söyledi.

"Survivor tarihinde bir Cemal Can'ı hatırlıyorum. Yine Nisa bu dönemlerdeydi ayrılmak isteyen o da ikna olmuştu. Ogeday için şimdi bir şey söylemek istemiyorum ama, bizim için yarışmacımızın sağlığı çok çok önemli. Tabi bu sadece fiziksel değil mental olarak da geçerli.

Dediğiniz gibi kendisi ile ilgili bir endişe duyuyorsa bırakabilir biliyorsunuz Sahra'da böyle bir olay yaşadık. Performansı bu kadar iyiyken böyle bir olay yaşanması üzücü. Ciddi bir tehlike söz konusu.

OGEDAY AYRILDI MI?

Ogeday'ın ayrılıp ayrılmadığı konusunda henüz net bir açıklama gelmedi. Acun Ilıcalı yaptığı son dakika açıklamasında Ogeday ile görüşme yapacağını ve son kararın bu görüşmeden çıkacağını söyledi. Önümüzdeki saatlerde görüşmenin olması ve bu konuda açıklama gelmesi bekleniyor.

Sizce Ogeday ayrılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 4 Ay Önce
Devam etmesi lazım çünkü en iyilerden iyisi destekliyoruz