Süper Lig şifresiz maçlar hangi kanalda 2023? İşte şifresiz yayınlanacak maçlar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Süper Lig şifresiz maçlar hangi kanalda 2023? İşte şifresiz yayınlanacak maçlar

Süper Lig'de 2 hafta maçlar ücretsiz şekilde yayınlanacak. Şifresiz şekilde yayınlanacak karşılaşmalar, maç saatleri ve lig fikstürü yazımızda.

Spor 1 Mart 2023 21:32 0
Süper Lig şifresiz maçlar hangi kanalda 2023? İşte şifresiz yayınlanacak maçlar

Şifresiz maçlar hangi kanalda yayınlanacak?

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada Süper Lig kaşrılaşmalarının 2 hafta boyunca şifresiz yayınlanacağını söyledi. Bu açıklamadan sonra en merak edilen konu, maçların şifresiz şekilde hangi kanalda yayınlanacağı konusu oldu. Biz de bu yazımızda Süper Lig maçlarının yayınlanacağı kanal ve diğer detaylara, Süper Lig takvimine yer verdik.

Bakan Kasapoğlu yaptığı son dakika açıklamasında şunları söyledi:

"Değerli spor severlerle şunu paylaşmak istiyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak, liglerimizin yayıncı kuruluşu olan beIN Grup ile yaptığımız görüşmeler neticesinde sporun birleştirici gücünü vurgulamak maksadıyla, ligin bundan sonraki iki haftasındaki tüm futbol müsabakalarını şifresiz ve herkese açık hale getirecek bir uygulama kararı alındı"

HANGİ MAÇLAR ŞİFRESİZ YAYINLANACAK?

Süper Lig'de 24 ve 25'inci hafta karşılaşmaları ücretsiz şekilde yayınlanacak. 24. hafta karşılaşmaları şu şekilde:

25'inci hafta karşılaşmaları ise şu şekilde:

MAÇLAR HANGİ KANALDA?

Bakan Kasapoğlu yaptığı açıklamada, "Liglerimizin yayıncı kuruluşu olan beIN Grup ile yaptığımız görüşmeler neticesinde ligin bundan sonraki iki haftasındaki tüm futbol müsabakalarını şifresiz ve herkese açık hale getirecek bir uygulama kararı alındı" denildi. Bu açıklamaya baktığımızda maçların Beinsport kanalında şifresiz olarak yayınlanacağı görülüyor.

Sizce 2 haftalık süre uzatılmalı mı? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

SÜPER LİG GÜNCEL PUAN DURUMU

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç