Süper lig ne zaman başlayacak, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Finali ertelenecek mi?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Süper lig ne zaman başlayacak, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Finali ertelenecek mi?

Süper Lig ne zaman başlayacak? Süper Kupa Finali ertelenecek mi? Karşılaşma oynanacak mı? İşte son dakika bilgileri.

Spor 12 Ara 2023 0
Süper lig ne zaman başlayacak, Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa Finali ertelenecek mi?

Son dakika haberi geldi: Süper Kupa Finali oynanacak mı? Lig ne zaman başlayacak?

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'den bir son dakika açıklaması geldi. Büyükekşi yaptığı açıklamada Halil Umut Meler'e yapılan saldırı ile ilgili konuştu ve olayın takipçisi olacaklarını, en sert yaptırımların uygulanacağını söyledi.

Basın açıklamasında konuşan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Büyükekşi, Halil Umut Meler'e yapılan saldırı ile ilgili, "Hocamızın 10 günlük bir yavrusu var. Özellikle bir an önce ailesine gitmek istiyor, İzmir'e. Yapılan saldırı gerçekten hepimizi çok derinden üzdü. Bu tür konularla keşke burada olmasaydık. TFF olarak cumhuriyetimizin 100. yılında EURO 2024'e katıldık ve vatandaşlarımızı gururlandırdı. EURO 2032'ye İtalya ile birlikte ev sahipliği yapma hakkı aldık. Ancak bu iş kesinlikle unutulmamalı. Bunun bir milat olması lazım. Dün akşam da söyledim, yeter dedim. Bugün buraya gelme nedenimiz sadece bir geçmiş olsun değil, önemli görüşmeler için de buradayız. Gençlik ve Spor Bakanımız, İçişleri Bakanımız, Adalet Bakanımız ve yönetim kurulumuzla önemli görüşmeler yapacağız. Bu olayın tüm suçluları ve paydaşlarına buradan tekrar kendilerine gelmesini talep ediyorum" ifadelerini kullandı.

YENİ TOPLANTI YAPILACAK: LİGLER NE ZAMAN?

Liglerin devam edeceği zaman ile ilgili de açıklama yapan Büyükekşi, "Bugün görüşmelerimizi yapacağız. Yarın toplantımız var, orada bütün konuları açıklığıyla neyin nasıl devam edeceğiyle ilgili daha detaylı bilgi vereceğiz. Bugün temaslarımızı yapalım. Bu olayı şiddetle kınıyoruz. Bu oldu, 2 hafta sonra tekrar eski haline gelsin gibi bir şeyi kesinlikle kabul etmiyoruz" ifadelerini kullandı.

SÜPER KUPA FİNALİ NE OLACAK?

29 Aralık tarihinde Suudi Arabistan'da oynanması planlanan Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa karşılaşması hakkında açıklama yapan Büyükekşi, finalin iptal edilip edilmeyeceği konusunda, "Şu anda Süper Kupa değil, hakemlerimizin sağlığı önemli. Biz bunun için buradayız" dedi.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç