Süleyman Soylu'dan polislere müjde: Polislerin şark görevi bire düşüyor
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Süleyman Soylu'dan polislere müjde: Polislerin şark görevi bire düşüyor

Emniyet Genel Müdürlüğü personeli ile kahvaltı programında açıklamalarda bulunan Soylu bırada yaptığı açıklamada polislere şark müjdesini duyurdu.

Haberler 21 Mayıs 2023 15:39 5
Süleyman Soylu'dan polislere müjde: Polislerin şark görevi bire düşüyor

Polislere müjdeli haber: İki şark görevi bir şark görevine düşüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan bir son dakika açıklaması geldi. Emniyet Genel Müdürlüğü personeli ile kahvaltı programında açıklamalarda bulunan Soylu bırada yaptığı açıklamada polislere şark müjdesini duyurdu. Bakan Soylu yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

'Bizim Teşkilatımız Diğer Teşkilatlara Benzemez'

Türk polisi gerçek gücünü, gerçek kapasitesini, tıpkı devletin tüm kurumlarında olduğu gibi FETÖ ihanetine karşı ortaya koyduğu ayakta kalma, arınma ve yenilenme hamlesiyle gerçekleştirmiştir. Belki pek çok şeyi elimizden aldılar. Belki mağduriyetler oluşturdular, belki zamanımızı çaldılar. Ama en önemli gücümüz olan köklü devlet geleneğimizi, devlet aklımızı alamadılar. Küresel efendilerinin talimatlarıyla beraber yaptıkları atamalarla, bilişim sistemlerimize veya arşivlerimize sızmalarıyla, hatta mevzuat değişiklikleriyle bu devlet geleneğini ve devlet aklını bertaraf ettiklerini zannettiler ama yanıldılar. Hepiniz şehitlerimizle ve gazilerimizle birlikte bu vatan toprağına sıkı sıkıya sarıldınız. Hepiniz bu kuruma sarıldınız, teslim olmadınız, teslim etmediniz. Efsane bir dönem olarak tarihe geçtiniz. Allah sizlerden razı olsun. Rabbim ayağınıza taş değdirmesin. Bizim teşkilatımız diğer teşkilatlara benzemez. Bizim teşkilatımız şüheda ve gaza ehli bir teşkilattır" ifadelerini kullandı.

'2025 Yılı Sonu İtibarıyla İki Şark Görevini Bir Şark Görevine Düşüreceğiz'

Bakan Soylu, Doğu ve Güneydoğu’da huzur ve güven ortamının oluştuğunu vurgulayarak, "Terör de neredeyse Türkiye içerisinde çok büyük bir darbe aldı. Neredeyse bitme noktasına geldi. Dağda 77 tane terörist kaldı. Allah nasip ederse onları da 29 Ekim 2023 tarihinde bu devlet sona erdirecek. Bu mücadele onların da kökünü kazıyacak. Bir görevimiz daha var, o da yurt dışında özellikle Kuzey Irak ve Kuzey Suriye’de konuşlanan ve bugün oradaki birtakım yerlerden, bizim güvenli bölgelerimizin dışındaki yerlerden Türkiye’ye hem sızmaya çalışan, hem Türkiye’ye terör örgütü vasıtasıyla zarar vermeye çalışan bütün unsurları ve bütün o yerleri de tamamen önümüzdeki yıllar içerisinde temizleyip sona erdireceğiz. 2025 yılı sonu itibarıyla iki şark görevini bir şark görevine düşüreceğiz. Genel planlamamızı, programlamamızı bunun için gerçekleştiriyoruz. Bu zaman diliminde olduğu gibi o zaman dilimi içerisinde de mevcut görevinde olanlar da bundan istifade edebilme hakkına sahip olacaklar. Yani fiili olarak bugünden itibaren esas itibarıyla başlamış olacak. Bu adımın da polis teşkilatına hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Finans7.com I ANKARA

Yorumlar (5)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Gönüllü 2. Şark yazanların iptal hakkı olması gerekiyor o vakit bu sene için
Ziyaretçi 11 Ay Önce
sözleşmeli erer vatana hizmet veriyorlarmış komuyorlarmindn görmezden geliyo devlet neden acaba ye sayın cumhur başkanım.neden sayın soylu garibanların cxklari olduğu icinmi neden acaba
Ziyaretçi 11 Ay Önce
neden şehir hastanesi çalışan taşeron personelleri umursanmıyor temizlik güvenlik vs KADRO bekliyor duyun sesimizi lütfen
Ziyaretçi 11 Ay Önce
Sayın bakanım biz Typ li lere de kadro verilsin
Ziyaretçi 11 Ay Önce
77 pkk ben sayacam fazla çıkarsa ne olacak ne alacaksın bana