Süleyman Soylu Ümit Özdağ Kavgasında Son Dakika!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Süleyman Soylu Ümit Özdağ Kavgasında Son Dakika!

Son dakika haberi: Siyasette son günlerin en hararetli kavgasında yeni bir gelişme yaşandı.

Siyaset 11 Eylül 2022 15:57 2
Süleyman Soylu Ümit Özdağ Kavgasında Son Dakika!

Son dakika : Ümit Özdağ ile Süleyman Soylu küfürleşmiş.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ bir son dakika açıklamasında bulundu. Özdağ yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bir telefon konuşması yaptığını söyledi. 

OPERASYON ÇOCUĞU DEMİŞTİ

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu katıldığı bir TV programında Ümit Özdağ hakkında, "Ben bu adamı adam yerine ve insan yerine koymam. Bu adam hayvandan aşağı bir adamdır. Esfeli safilindir. Bu kadar basit. Adam yerine koymam. Kendisi adam yerine girmeye çalışıyor." demişti.

ÜMİT ÖZDAĞ İÇİŞLERİ BAKANLIĞI ÖNÜNE GİTMİŞTİ

Bu açıklama sonrası bir açıklama yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Süleyman, ben yarın saat 11.00'de tek başıma ve silahsız İçişleri Bakanlığı önünde olacağım. Zerre kadar cesaretin varsa beni şerefli Türk Polisinin arkasına saklanmadan bakanlık kapısında bekle. Kimin ne çocuğu olduğunu orada bütün Türk Milleti görecek." ifadeleri sonrasında bakanlığa yürümüştü. 

KÜFÜRLEŞTİK

Özdağ az önce attığı Tweet'te , Süleyman Soylu ile bir görüşme yaptığını söyledi ve "Süleyman Soylu biraz önce telefonda benim sana iftira attırma mesajı atmam üzerine senin başlattığın bir küfürleşme yaşadık. Karşıma çıkacağını söyledin. Hadi bakalım. Yeri ve zamanı sen belirle. En son ben belirlediğim zaman kaçmıştın. Hadi görelim yüreğini korkak iftiracı." dedi.

Bu açıklamaya kısa sürede çok sayıda yorum geldi ve sosyal medyanın en çok konuşulan konusu oldu.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Yazıklar olsun senin gibi birine. PKK'nın belini büken fetocuları yerle yeksan eden Soyluyamı kafa tutuyorsun. Hiç utanma yokmu sende, ne istiyorsun Soylu dan. Kime hizmet ediyorsun Allah aşkına. Vatanseverim diyorsun PKK ya değilde Soylu paşayami saldırıyordu, yapma Allah aşkına bı silkin kendine gel mücadeleni terör örgütleriyle yap arkadaş, yoksa gerçek vatanseverliğinden şüphe ederim..
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Meclis kapısında bekleyip. Milyonluk aracına binip gitti. Bakanlığa gidemedi. Ayrıca ümit özdağ çok profesyonel bir provakasyoncudur.