Şükriye Tutkun: Keşke Recep Tayyip Erdoğan Babam Olsa
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şükriye Tutkun: Keşke Recep Tayyip Erdoğan Babam Olsa

Dolmabahçe'de düzenlenen iftar programına katılan Şükriye Tutkun , program sonrası dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yaşam 18 Nisan 2022 11:58 0
Şükriye Tutkun: Keşke Recep Tayyip Erdoğan Babam Olsa

Ünlü şarkıcı Şükriye Tutkun'dan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında dikkat çeken paylaşım.


Geçtiğimiz gün Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, sanat dünyasından ünlü isimleri Dolmabahçe Sarayı'nda konuk etti ve burada iftar yemeği verildi. Verilen iftar yemeğine sanat camiasından birçok isim katıldı.


Programa katılan isimler arasından biri ünlü şarkıcı Şükriye Tutkun oldu. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Tutkun, ziyaret sonrası sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Tutkun yaptığı paylaşımda davet nedeniyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkürlerini iletti.


Tutkun Twitter adresi üzerinden yaptığı paylaşımında , "İftarını birkaç lokmayla açıp, namaz sonrası hiç oturmadan, tüm yorgunluğuna rağmen, masalarımıza uğrayıp bizlerle sohbet eden, fotoğraf çektirmek isteyen, hep gülümseyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Keşke babam olsa' boşuna dememişim" ifadelerini kullandı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın babası olmasını keşke sözüyle istedi.


İftar verilen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile arasında geçen konuşmayı aktaran ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın babasını tanıdığı görülen Şükriye Tutkun, "Sayın Cumhurbaşkanım, Kasımpaşalı Şoför Müslüm'ün kızıyım ben hatırlar mısınız? Tempa Matador minibüsü varmış, stada gelirmiş hep. Sonra fotoğrafını gösterdim, 'Bitirim adammış' dedi. Oysa ki ben hep tanıdığına dair hayaller kurmuştum. Babam gibi adam Recep Tayyip Erdoğan" ifadelerini kullandı.


Şükriye Tutkun'un yaptığı bu paylaşım kısa sürede en çok konuşulan paylaşımlar arasında yerini aldı.


Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç