Şubat Ayında Doğalgaza Zam mı Geliyor? Botaş Açıkladı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Şubat Ayında Doğalgaza Zam mı Geliyor? Botaş Açıkladı!

BOTAŞ, Şubat ayı zam kararını açıkladı! Açıklanan karara göre; doğalgaza Şubat ayında da zam gelmeyecek! İşte haberin detayları...

Yaşam 30 Ocak 2024 1
Şubat Ayında Doğalgaza Zam mı Geliyor? Botaş Açıkladı!

Boru Hatları ile Petrol Taşıma A.Ş. (BOTAŞ), şubat ayına ilişkin doğal gaz tarifelerini açıkladı ve tüketicilere sevindirici bir haber verdi. Şirket, 1 Şubat’tan itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında herhangi bir değişiklik yapmayacağını duyurdu.

Ücretsiz 25 metreküp doğalgazda merak edilenler! - Sektör Gazetesi -  Manisa'nın En Büyük Gazetesi

BOTAŞ’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, doğal gaz toptan satış fiyatlarının belirlenmesinde piyasa koşulları, ekonomik şartlar, fiyat istikrarı, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun kararları ve alım-işletme giderlerindeki değişim gibi faktörlerin dikkate alındığı vurgulandı. Bu çerçevede, 1 Şubat 2024 tarihinden itibaren geçerli olacak doğal gaz toptan satış fiyatlarında bir değişiklik yapılmayacağı ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, Household Energy Price Index (HEPI) fiyatlarına dayanarak yapılan değerlendirmede, Türkiye’nin konutlarda Avrupa ülkeleri arasında en düşük doğal gaz fiyatını uygulayan ülke olduğu belirtildi.

Ücretsiz doğalgaz uygulaması ne zaman bitecek? Kışın ücretsiz doğalgaz  kampanyası devam edecek mi? Ayda ne kadar ücretsiz?

Ekonomik Stabilite ve Düşük Maliyet Garantisi
BOTAŞ, doğal gaz toptan satış fiyatlarını belirlerken ekonomik şartları ve tüketici maliyetlerini göz önünde bulundurduğunu ifade etti. Şirket, bu sayede tüketicilere ekonomik stabilite ve düşük maliyet garantisini sağlamayı hedeflediğini belirtti.

Tüm zam gelişmelerinden anında haberdar olmak için; ücretsiz olan mobil uygulamamızı indirebilirsiniz:

Android için > TIKLAYIN
İOS için > TIKLAYIN
Huawei İçin > TIKLAYIN

Finans7.com I Yusuf Akıncı I Ankara
Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 6 Ay Önce
Gelmez inşallah