Stefan Kuntz'un Yeni Takımı Şaşırttı!
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Stefan Kuntz'un Yeni Takımı Şaşırttı!

Türkiye'de Milli Takım teknik direktörlüğünden ayrılan Stefan Kuntz'un yeni takımı belli oldu! İşte haberin detayları...

Spor 27 Eylül 2023 16:28 0
Stefan Kuntz'un Yeni Takımı Şaşırttı!

Ermenistan ve Japonya karşılaşmasında alınan başarısız sonuçların ardından A Milli Takım'dan ayrılan Alman teknik adam Kuntz'un yeni durağı belli oldu. Tecrübeli teknik adamın o takımın başına geçmesi bekleniyor.

A Milli Takım'da göreve geldiği günden bu yana başarısız sonuçlara imza atan ve geçtiğimiz günlerde görevine son verilen Alman teknik adam Stefan Kuntz'un yeni durağı belli oldu. Alman teknik adamın yeni takımı herkesi şaşırttı. Tecrübeli teknik adam o takımın başına geçmek üzere.

EURO 2024 Elemeleri 5. hafta karşılaşmasında Eskişehir'de Ermenistan ile 1-1 berabere kalan, daha sonrasında ise Belçika'daki hazırlık maçında Japonya'ya 4-2 mağlup olan A Milli Takım, Alman teknik adam Stefan Kuntz'un görevine son verildiğini açıklayarak Alman teknik adamla yaşanan ayrılık sonrasında İtalyan çalıştırıcı Vincenzo Montella ile anlaşma sağlandığını açıklamıştı.

Kuntz ile yaşanan ayrılık sonrasında Alman teknik adamın yeni durağı merak konusu olurken tecrübeli teknik adamın yeni durağı herkesi şaşırttı.

Alman basınında yer alan habere göre; Alman çalıştırıcı Kuntz, sürpriz bir anlaşmaya imza atmak üzere. 60 yaşındaki teknik adamın Alman Kadın Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü olmasının an meselesi olduğu belirtildi.

A Milli Takım'da 20 maçta görev alan Kuntz, söz konusu karşılaşmalarda 12 galibiyet 3 beraberlik ve 5 yenilgi almıştı.

 

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç