Staj ve çıraklık mağdurlarına seçim müjdesi geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Staj ve çıraklık mağdurlarına seçim müjdesi geldi

Son dakika haberi: Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'ndan staj mağdurlarına seçim müjdesi geldi.

Emekli Haberleri 24 Nisan 2023 11:40 2
Staj ve çıraklık mağdurlarına seçim müjdesi geldi

Staj çıraklık mağdurlarına seçim müjdesi.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ardahan'da düzenlenen mitingde konuştu. Mitinge Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile sahneye çıkan Kılıçdaroğlu, burada yaptığı açıklamada önemli ifadeler kullandı ve müjdeler sıraladı.

Adaleti her yere getireceklerini söyleyerek açıklamasına başlayan Kılıçdaroğlu, "Adaleti her yerde; tarlada, fabrikada arayacağız. Çalışan için de, ev kadını için de, sınava girenler için de her şey için adalet! Çünkü Yaradan dünyayı adalet üzerine inşa etti. Adaleti ya getireceğiz ya getireceğiz" dedi.

MÜLAKATLAR KALKACAK

Kamuya memur alımlarında mülakatların kaldırılacağını söyleyerek açıklamasını sürdüren Kılıçdaroğlu, "Mülakatı kaldırıp oraya da adaleti getireceğim. Sınavı kazanacak ve her biriniz göreve başlayacaksınız" dedi.

EV HANIMLARINA SOSYAL GÜVENCE

Seçim döneminde her partinin beyannamesinde yer alan ev hanımlarına müjde CHP'nin de gündeminde. Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Ev kadınları, kadınlar, Allah nasip ederse hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği bir düzeni getireceğiz. Her kadının sosyal güvencesinin temeli, aktörü devletin kendisi olacak. Devlet yanınızda olacak" ifadelerini kullandı.

"418 MİLYAR DOLAR SÖKE SÖKE GELECEK"

Kılıçdaroğlu açıklamasının devamında, "Onlar 5'li çetelere çalışıyorlar, ben halk için çalışacağım. Onlara 418 milyar dolar aktardılar. 418 milyar doları söke söke alacağım ve halka vereceğim. Sanıyorlar ki 'Biz dışarı para götürdük, kimse görmez.' Bay Kemal görür ve o paranın tamamını getirip bu millete verir. Kul hakkı yiyene oy vermeyin!" ifadelerini kullandı.

STAJ MAĞDURLARI

EYT'!de çözülmeyen staj mağdurlarına da değinen Kılıçdaroğlu, "Staj mağdurlarının sorunlarını biliyorum, onu da çözeceğim, hiç endişe etmeyin. Tek amacım bu ülkeye huzuru getirmek" dedi.

Staj mağdurları ile birlikte çıraklık mağdurlarının da bu kapsamda sorunlarının çözüme kavuşturulması bekleniyor.

Staj çıraklık müjdesi geldiğinde haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
Tüm taşeronlar kadroya alınması gerekiyor efendim 90 bin kitler kadro versin acil efendim sayın cumhurbaşkanım söyleyin 95 bin taşeron işçi kadrosunu kitlerin arasında kadrosunu söyleyin acil bu işi bitirin dualarımızı alın Allah hacca gitmek nasip etsin sayın bakanım Vedat bilgin 95 Bin KİTLERE kadro versin acil efendim
Ziyaretçi 11 Ay Önce
yabizim haklarimiz neolqcqk bizkqdinlqr kurumlarda cal8siyoruz ama bizlere hak hala verilmedi acmi yasayalım işsizmi kalalim typ işkur meb okultemizlikcilerine halabir düzenleme gelmedi işimizden cıkarilmqk ostemiyoruz işsizlik korkusunu yaşak istemiyoruz hükümet bizleri secimd3n önce süreklilik versin secimden sonraya kalmasini istemiyoruz kim secimden önce 9nlarca typ calisanina süreklilik veririse onlarca oy bize müjdeyi verecek parties gidecek işimiz 22haziran bitiyor oyüzden biz typ işcileri oşgüvencesini biran önce secimden önce yürüliğe girmesini istiyoruz milletce bizlerde aile bakiyoruz ve mağdur burakîlmak istemiyoruz secimden sonrasina kalmasin bütün partililerin biztyp ikcilerine kadro sözünün yerine getirmelerini istoyoruz işsiz kalmak istemiyoruz insan gibi yaşamak istiyoruz kurumlarada sürelideyil süreklilik calismakistiyoruz hükümete sesleniyoruz onagörebizle4de onbinle4ce typ işcileri ailece bayram edelim ve oyumuzu k8m hak ediyorsa ona göre verelim artik