SSK, Bağkur, emekli sandığı... Bütün emeklilere 7 müjde açıklandı son dakika 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SSK, Bağkur, emekli sandığı... Bütün emeklilere 7 müjde açıklandı son dakika 2024

Son dakika haberi: Bütün emeklilere müjde geldi. Gelen açıklamada 7 müjdenin seçimden sonra geleceğine yer verildi.

Emekli Haberleri 8 Mart 2024 0
SSK, Bağkur, emekli sandığı... Bütün emeklilere 7 müjde açıklandı son dakika 2024

Son dakika: Bütün emeklilere müjde seçimden sonra.

Bütün emeklileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada seçimlerden sonra özellikle 10 bin TL maaş alan emekliler başta olmak üzere tüm emeklilere müjdelerin geleceğine yer verildi. 7 başlık altında açıklanan müjdelere baktığımızda ulaşımdan tatile, biletlerden fatura desteğine kadar emeklilere birçok konuda dsetek verileceği açıklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen gün yaptığı açıklamada emeklilere maaş zammı taleplerine şu şekilde cevap verdi:

"Cumhuriyet tarihimizin en büyük demokrasi ve kalkınma adımlarını atarken en olumlu gelişmeleri çalışanlarımızın, emeklilerimizin, dezavantajlı kesimlerin hayatlarıyla evet gerçekleştirdik. En düşük emekli maaşını 66 liradan 10 bin liraya, nereden nereye… Asgari ücreti 184 liradan 17 bin liraya, engelli maaşını 25 liradan yaklaşık 4 bin liraya çıkarmış, her alanda milletimizin refah seviyesini katlayarak yükseltmiş bir Hükümet olarak çalışanlarımızın ve emeklilerimizin bugünkü sıkıntılarına gözlerimizi kapamamız mümkün mü? Elbette yaşanan sıkıntıların farkındayız"

Erdoğan açıklamasında tüm kaynakların kullanılması durumunda bile bu zammın mümkün olmadığını, ancak emeklilere desteklerin geleceğini söyleyerek şunları söyledi:

"Bu demek değil ki çalışanlarımızı ve emeklilerimizi hayat pahalılığının pençesine terk edeceğiz. Tam tersine, enflasyonu yenerek, büyümeyi sürdürerek, milli gelirimizi arttırarak, devletimizi güçlendirerek her meselemizi çözdüğümüz gibi çalışanlarımızın ve emeklilerimizin gelirlerini de arttıracağız"

TÜM EMEKLİLERE 7 MÜJDE

Müjdelerin detayları şu şekilde:

Kadın erkek diğer emekliler bu sayfada >>> TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç