SPK'dan Halk GYO'ya Sermaye Onayı Geldi-HLGYO Hisse
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SPK'dan Halk GYO'ya Sermaye Onayı Geldi-HLGYO Hisse

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan bir açıklama yapıldı ve Halk GYO'nun sermaye artırımı başvurusuna onay geldi.

Borsa 19 Mayıs 2022 21:51 0
SPK'dan Halk GYO'ya Sermaye Onayı Geldi-HLGYO Hisse

Son dakika : SPK'dan Halk Hayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 40 milyon liralık bedelsiz sermaye artırımı başvurusuna onay geldi.

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı. Her hafta yayımlanan bültenin bu haftaki sayısında dikkat çeken ifadeler yer aldı. Gelen son dakika bilgilerine göre Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) haftalık bülteninde Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklşığı'nın bedelsiz sermaye artırımı başvurusuna onay verildiğine yer verildi. 

Hlhyo etiketi ile borsada işlem görmekte olan Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sermaye artırımı hakkında SPK'nın bülteninde yter alan bilgilere baktığımızda Halk GYO'n nun 1 milyar 530 milyon Türk Lirası olan mevcut sermayesinin bedelsiz olarak tammaı kar payından karşılanmak üzere 40 milyon lira artırılarak 1 milyar 570 milyon Türk Lirasına çıkarılacağına yer verildi. 

Bunun yanı sıra SPK'dan bazı hisseler ve bir yatırımcı hakkıdna tedbir kararı geldi. Gelen karara baktığımızda Pamel, Mtrks, Euhol ve Dnısı hakkında açığa satış ve kredili işlemlere tedbir geldi. Söz konusu tedbir kararlarının detayları ve tedbir kararlarının sona ereceği tarih hakkında bilgi için lütfen TIKLAYIN

Bunun yanı sıra PENTA Elektrik hissesi için sermaye artırım talebinin Sermaye Piyasası Kurulu'na gönderildiği bildirildi. Penta tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na bildirilen yazıda bedelsiz sermaye artırımının yüzde 900 seviyesinde yapılmasının istendiğine yer verildi. Bedelsiz sermaye kararının detayları ve KAP bilgileri için TIKLAYIN

Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç