Sözleşmelilere kadro başvuru formu yayınlandı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sözleşmelilere kadro başvuru formu yayınlandı

Sözleşmelilere kadro için son dakika açıklaması geldi ve kadro için başvuru formunun yayınlandığına yer verildi.

Çalışma Hayatı 27 Ocak 2023 11:03 0
Sözleşmelilere kadro başvuru formu yayınlandı

Son dakika: Kadroya geçecek sözleşmeli personeller için başvuru formu yayınlandı.

Sözleşmeli personellere kadro konusunda dün beklenen açıklama gelmiş ve kanun Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girmişti. Kadro teklifinin Resmi Gazete'de yayınlanması ve kanunlaşmasının ardındna sözleşmeli kamu personellerinin beklediği açıklama geldi.

BAŞVURU

Sözleşmeli kamu çalışanı iken kadroya geçmek isteyenlerin başvuru yapması gerekecek. Kadro düzenlemesi dün yürürlüğe girdi ve sözleşmeli personellerin kadro için başvuru yapması gerekecek. 30 gün içinde başvuru yapacak kamu personelleri, 60 gün içinde kadroya geçecekler.

Çevre , Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında kadro için başvuru formuna yer verildi. "SÖZLEŞMELİ PERSONEL ATAMA TALEP DİLEKÇESİ VE BEYAN FORMU 26 Ocak 2023" başlığı ile yayınlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"26.01.2023 tarihli ve 32085 sayılı Resmî Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 7433 Kanun kapsamında Yerel Yönetimlerde çalışan sözleşmeli personelden kadroya geçecekler için atama talep dilekçesi ve beyan formu örneği ektedir"

Kadro başvuru formu için TIKLAYIN

DİĞER KURUMLAR İÇİN

Yukarıdaki form, yerel yönetimlerde çalışan personeller için yayınlandı. Bakanlıklar bünyesinde, diğer kurumlarda çalışanlar, kurumun bilgi işlem bölümüne giderek başvuru formunu alabilir ve 30 gün içinde kadro başvurusunu yapabilecek.

Kadın erkek adaylar kamu personelleri ile bilgi alış verişi için TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç