Sosyal Konuttan Sonra TOGG İçin İlk Arabam Projesi Geliyor! İşte Detaylar...
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Sosyal Konuttan Sonra TOGG İçin İlk Arabam Projesi Geliyor! İşte Detaylar...

TOKİ sosyal konut projesinin  ardından yerli otomobil TOGG ile ilgili de ilk arabam projesinin geleceği iddia ediliyor.

Taşıt 17 Eylül 2022 16:20 11
Sosyal Konuttan Sonra TOGG İçin İlk Arabam Projesi Geliyor! İşte Detaylar...

TOKİ sosyal konut projesinin  ardından yerli otomobil TOGG ile ilgili de ilk arabam projesinin geleceği iddia ediliyor. İşte haberin detayları...

Hükümet tarafından yeni projeler tek tek duyulmaya devam ediyor.Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesine başvuruların başlamasının ardından, otomobil sektörü ile ilgili de yeni çalışmaların başlaması bekleniyor. Bu kapsamda TOGG için ilk arabam projesinin geleceği iddia ediliyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından sosyal konut projesi tanıtımında 81 il için 5 yıl içerisinde tamamlanacak olan 500 bin sosyal konut, 50 bin iş yeri ve 250 bin konut için arsa projesi tanıtılmıştı. Konut projesinin tanıtılmasının ardından bir hamlede otomobil için geleceğe benziyor

YERLİ OTOMOBİL TOGG İÇİN YENİ ADIM

Milliyet Gazetesi'nden Ayşegül Kahvecioğlu tarafından yapılan habere göre: "Hükümetin TOKİ aracılığıyla gerçekleştireceği bu girişim sonrası ilk yerli otomobil TOGG ile ilgili de benzer bir adımın atılacağı belirtiliyor."

Haberde TOGG'un da 2023 Mart ayında satışa sunulacağı beklenirken yapılacak hamleler ile birlikte vatandaşa hem ucuz konut hem de esnek ödemeli otomobil sahibi olma imkanı tanınacağı söyleniyor. İşte söz konusu haberind detayları.

"Parti kurmayları, TOGG’un 2023 seçimlerinin hemen öncesinde satışa sunulacağını belirterek, aracın segmentinin dolayısıyla da fiyatının düşük olmayacağına ancak ÖTV indirimi, peşinatsız uzun vade avantajı gibi fırsatların vatandaşa sunulabileceğini ifade ediyor. TOGG’u üretecek fabrikanın 29 Ekim’de açılacağını hatırlatan parti kurmayları, yerli otomobilin satışına 2023 yılı mart ayı içinde başlanacağına işaret ediyor."

İLK ARABAM PROJESİ Mİ GELİYOR?

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG için de yeni bir adımın atılması bekleniyor. Buna göre ise 29 Ekim 2022 tarihinde otomobilin fabrikası resmen resmi tören ile açılacak iken seri üretime geçilecek. Yapılan açıklamalar sonrasında hükümetten konut sonrasında otomobil için de yapılacak adımların önemine dikkat çekildi.

Vatandaşa tıpkı konut öder gibi esnek vadeli otomobil projesi ile de birlikte sıfır araca sahip olma imkanı tanınacak.

Kampanyanın hayata geçirilmesi durumunda başvuru yapar mısınız? Yorumlar kısmından yazın.

Proje ile ilgili açıklama geldiğinde kaçırmamak için mobil uygulamamızı indirin;

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN 

Huawei için >>> TIKLAYIN

Yorumlar (11)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Sabırsızlıkla bekliyenlerdenim
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
ötv yi kaldırsalar yada en azından düşürseler millet olarak biz zaten kaliteyi ucuza alacağız
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok güzel olur heyecanla bekliyorum o günü :)
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
EWET EWET
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Çok güzel olur Gururla Milli Gururla Yerli arabamiza bineriz