Son seçim anketi sonucu farklı şirketten geldi: İşte partilerin net oy oranı 2023
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son seçim anketi sonucu farklı şirketten geldi: İşte partilerin net oy oranı 2023

Son dakika haberi: Seçim anketi sonucu açıklandı ve partilerin oy oranları belli oldu. İşte son seçim anketi.

Seçim 16 Ocak 2023 20:47 1
Son seçim anketi sonucu farklı şirketten geldi: İşte partilerin net oy oranı 2023

Son dakika haberi: Son seçim anketi farklı şirketten geldi.

Son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre bir anket şirketi, Ocak 2023 araştırma sonucunu açıkladı. Anketin sonucuna baktığımızda partilerin oy oranında ciddi değişimler olduğu görülüyor. Biz de bu yazımızda Tek Araştırma Şirketi tarafından 3 ile 7 Ocak tarihleri arasında yapılan anketin sonucuna yer verdik.

Toplamda 24 bölgede yapılan ve kapsamlı şekilde 4 bin 750 kişi ile yüz yüze yapılan ankette ilk sıradaki partinin AK Parti , ikinci sırada  ise CHP olduğu görüldü.

SEÇİMLER ERKENE ALINACAK

AK Parti'den ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gelen son açıklamalara baktığımızda seçimlerin erkene alınacağı görülüyor. MAyıs ayında yapılması planlanan seçim öncesi tüm siyasi partiler sahada vatandaşlarla bir araya geldi. 

Bununla birtlikte anket şirketleri de sahada vatandaşlara, hangi partiye oy vereceklerini sordu. Tek Ar tarafından yapılan ankete baktığımızda ise AK Parti'nin yüzde 34.7 oy aldığı görülüyor. CHP'nin oy oranı ise yüzde 24.6 seviyesinde oldu. 3. sıradaki parti olan İYİ Parti'nin ise oy oranı yüzde 16.8 seviyesinde. HDP'nin oy oranı ise yüzde 10.8.

İşte Tek Ar tarafından yapılan seçim anketinin sonucu ve partilerin oy oranları:

Son dakika haberlerinden gündem haberlerinden, yerel haberlerden, seçim haberlerinden, seçim sürecinden, finans, kamu emlak toki banka kredi haberlerinden haberdar olmak için finans7'yi takipte kalın.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 14 Ay Önce
Bu Anket Sonucu doğru değil kanmayın