Son Parasına Sigara Alacak Adam, Vazgeçip Kazı Kazan Aldı: İşte Çıkan Büyük İkramiye
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Parasına Sigara Alacak Adam, Vazgeçip Kazı Kazan Aldı: İşte Çıkan Büyük İkramiye

Sigara almak üzere markete giren bir kişi, son parası ile kazı kazan aldı. Kazı kazanda bu kişiye büyük para çıktı.

Finans Magazin 20 Eylül 2022 15:49 2
Son Parasına Sigara Alacak Adam, Vazgeçip Kazı Kazan Aldı: İşte Çıkan Büyük İkramiye

Son 30 lirası ile sigara almak yerine kazı kazan aldı: 2 milyon lira kazandı.

Tokat'ta meydana gelen olayda 49 yaşındaki Dursun Koçyiğit isimli işçi emeklisi, Cumhuriyet Meydanı'nda, şans oyunlarının oynandığı bir büfeye gitti. Cebinde son 30 lirası kalan ve buna sigara almak için büfeye giden bu kişi, sigara almaktan vazgeçip kazı kazan aldı. Milyonlerler Kulübü adlı kazı kazan kuponlarından alan bu kişi, kuponu kazııyınca büyük şaşkınlık ve sevinç yaşadı. 

Tokat'ta evli ve 2 çocuk babası olduğu belirtilen Dursun Koçyiğit, önceki gün akşam saatlerinde cevbinde kalan son 30 lirası ile sigara alacaktı ama son anda vazgeçti ve gözüne ilişen kazı kazan kuponlarından aldı. Kuponu alan ve kazıyan Koçyiğit, 2 milyon liralık büyük ikramiyenin kendisine çıktığını görünce büyük mutluluk yaşadı. Hemen bayiye giden ve kuponu teyit eden bu kişi, doğru olduğunu öğrenince büyük sevinç yaşadı. 

Olay sonrası çok geyecanlı olduğunu söyleyen Koçyiğit, "Çarşıya bir iş için geldim. Cebimde 30 lira param vardı. 'Bir tane 30'luk alayım, şansımı deneyeyim. Çıkarsa çıkar, çıkmaz ise şansa' dedim. Bir de baktım 2 milyon lira ikramiye çıktı. Çok heyecanlıyım. Hemen büfe görevlisinin yanına koştum. Ben de inanamadım, o da makineye okutunca öğrendik. İkramiye ile oğluma bir iş yeri açar, evlendiririm, arabasını alırım. Babalık görevimi yaparım. Ben devamlı oynamıyordum.

"KARARSIZ KALDIM AMA..."

Arada sırada oynarım. En son cebimde 30 lira param vardı. Onunla da sigara alacaktım. Büfede oynayıp oynamama konusunda kararsız kaldım. 'Nasipse çıkar' dedim ve oynadım" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Haramın dayanağı olmaz reis sen oğlunu helal yoldan evlendir. Evlilik hayır işidir haram katma O zman daha hayırlı olur oğlun İçin.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Haram paradan hayır gelmez