Son dakika:3 ay ertelemeli 70 bin TL kredi başvurusu başladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika:3 ay ertelemeli 70 bin TL kredi başvurusu başladı

Son dakika haberi: 4 bankadan 3 ay ertelemeli 70 bin TL kredi duyurusu geldi. Kredi başvurusu alınmaya başladı.

Kredi 29 Mayıs 2023 19:23 1
Son dakika:3 ay ertelemeli 70 bin TL kredi başvurusu başladı

3 ay ertelemeli 70 bin TL kredi başvurusu başladı.

Son dakika haberi: 4 bankadan 3 ay ertelemeli temel ihtiyaç kredisi geldi. Gelen son dakika açıklamasında ihtiyaç kredisinde başvuru detaylarına yer verildi. 70 bin liraya kadar verilecek ihtiyaç kredisinde başvurular internet üzerinden ve bankalar üzerinden başladı.

Bankaların resmi sayfasında her ne kadar 100 bin liraya kadar kredi veriliyor denilse de bankalar ihtiyaç kredisinde 70 bin lira sınırı uyguluyor ve bunun üzerinde bir kredi vermiyor.

3 AY GERİ ÖDEME YOK

Bankaların ihtiyaç kredisine baktığımızda 3 ay geri ödeme olmayacağı görüldü. Temel ihtiyaç kredisi çekecekler, alacakları kredinin geri ödemesi 3 ay sonra yapılacak. Haziran ayında çekilecek kredinin geri ödemesi Eylül ayında başlayacak.

KAMPANYA BAŞLATAN BANKALAR

Bankaların resmi duyurusuna baktığımızda şu ifadelere yer verildiği görüldü:

ING Bank tarafından yapılan son dakika açıklamasında kampanya "ING’de kredinizi avantajlı faiz ile kullanmanın her zaman bir yolu var" ifadeleri ile detayı şu şekilde verildi: "İlk kez ING’li olacak müşterilerimiz %2,09'dan başlayan faiz oranlarından yararlanıyor, 3 ay erteleme imkanı ve farklı birçok kredi seçeneği ile tüm ihtiyaçlarını anında karşılayabiliyor. Üstelik, Turuncu Ekstra'lı olan yeni ING'liler 50 bin TL'ye kadar %1,99 yansıyan faiz oranından yararlanabiliyor"

Akbank tarafından yapılan açıklamada 3 ay ertelemesiz kredinin detayları şu şekilde oldu: "3 ay Ertelemeli kredilerimizi Şubelerimizden, Akbank Telefon Şubesi'nden ve Akbank Direkt İnternet veya Mobil'den kullanabilirsiniz.
Erteleme dahil ihtiyaç kredilerinde azami vade; 50.000 TL ve altındaki tutarlarda 36 ay, 50.000 TL üzeri 100.000 TL ve altındaki tutarlarda 24 ay, 100.000 TL üzerindeki tutarlarda ise 12 aydır. Azami kredi vadesi belirlenirken, mevzuatta belirlenen sınırlamalar doğrultusunda müşterinin varsa mevcut kredilerinin bakiyesi de dikkate alınabileceğinden azami vadeler değişebilecektir. İlk ödeme en fazla 92 gün ertelenebilir. Ödemesiz dönem sonunda ilk ödeme olarak erteleme faizinin tamamı tahsil edilir, normal taksit ödemeleri bir sonraki aydan itibaren başlar"

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi: "3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz. Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından ihtiyaç kredisi kullanımı yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmelidir. Kampanya seçildikten sonra, ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde gelecektir"

Vakıfbank tarafından yapılan açıklamada ise "Tüm ihtiyaçlarınız için 36 aya varan vadeler, cazip faiz oranları ve esnek ödeme seçeneğiyle kamu personeli, özel sektör çalışanları ve emekliler için İhtiyaç Kredisi Kampanyası tüm VakıfBank Şubeleri’nde. Üstelik cep telefonunuz aracılığıyla da İhtiyaç Kredisi Kampanyasına başvuru yapabilirsiniz" ifadelerine yer verildi ve 3 ay ertelemeli kredi fırsatının sunulduğuna yer verildi.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN VE BANKALARDAN

Kredi başvurusu yapmak için bankanın resmi sayfasını ziyaret edebilir ya da bankaya müracaat edebilirsiniz.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 11 Ay Önce
üç ay ertelemeli yaptığında erteleme farkı alacak mı?