Son Dakika: Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Güncelleme Duyurusu Geldi (Kamu Bankaları Değiştirdi)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Güncelleme Duyurusu Geldi (Kamu Bankaları Değiştirdi)

Emeklilerin banka promosyonlarında son dakika açıklaması geldi. Kamu bankalarından Ziraat Bankası, güncelleme duyurusu yayınladı.

Emekli Haberleri 22 Ekim 2022 12:18 2
Son Dakika: Ziraat Bankası Emekli Promosyonu Güncelleme Duyurusu Geldi (Kamu Bankaları Değiştirdi)

Ziraat Bankası'ndan promosyona ilişkin sevindiren karar.

Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada Ziraat Bankası'nın emekli banka promosyonuna dair yeni bir güncelleme duyurusuna yer verildi.

YENİ PROMOSYON RAKAMLARI GEÇEN HAFTA AÇIKLANDI

Kamu bankalarının ve diğer bankaların taban promosyon rakamları geçen haftalarda açıklandı. Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamda maaşlara göre yeni taban promosyon miktarlarına şu şekilde yer verildi:

3.500 TL altında emekli aylığı alanlara 3.000 TL,

3.500 TL ila 7.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 3.500 TL,

7.500 TL ila 10.000 TL arasında emekli aylığı alanlara 4.500 TL,

10.000 TL üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 TL 

NORMALDE ARTTIRABİLİRDİ ANCAK OLMADI

SGK'nın açıkladığı bu rakamlar promosyon için taban rakamlar. Bankalar , istemeleri durumunda bu rakamdan fazlasını verebilecekti. Ancak Ziraat Bankası, promosyon olarak bu rakamları açıkladı.

ZİRAAT BANKASI'NDAN GÜNCELLEME DUYURUSU GELDİ

Maaşını Ziraat Bankası'ndan alan emeklileri ilgilendiren son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 2020 yılında promosyon sözleşmesi imzalayan ve 2023 yılında sözleşme süresi sona eren emeklilere ilişkin şu ifadelere yer verildi:

"3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılmaktadır. Müşterilerimizin 2020 yılına ilişkin devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuruları alınabilecek olup, 2022 promosyon ödemesi yapılırken önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak mahsup edilecektir.

Başvurular 18.10.2022 tarihi itibari ile başlayacak olup, promosyon ödemeleri ise 01.11.2022 tarihi itibari ile gerçekleşecektir.

Emekli aylıklarını Bankamız aracılığı ile alan müşterilerimizin promosyon ödemesinden faydalanabilmesi için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Bankamız aracılığı ile alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterlidir."

BU DUYURU NE DEMEK? İŞTE DETAYLAR

Yani özetle Ziraat Bankası, 2020 yılında sözleşme imzalayan ve devam edenlerin ödemelerinin yenileneceğini, kalan 4-5 aylık süreç için geri ödeme alınmayacağını ve yeni promosyonun verileceğini söyledi. Öte yandan önceden yapılan sözleşmelerin güncellemelerinin de sistemden otomatik olarak yapılacağını söyledi. Güncellemeler 1 Kasım 'dan sonra yapılacak. Güncellemesi yapılmayanlar bankaya müracaat ederek güncelleme talep edecek.

Sizce 3 bin lira promosyon yeterli mi? Aşağıdaki yorum kısmından yazın. 

Kadın erkek emeklilerle bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
yetmez yetmez yetmezzzzzz
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hayır