Son Dakika: Yunanistan'dan Türkiye'ye Küstah Tehdit (731 Yunanistan Ne Demek?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Yunanistan'dan Türkiye'ye Küstah Tehdit (731 Yunanistan Ne Demek?)

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros'tan skandal sözler geldi. Flonos açıklamasında Türkiye'yi tehdit etti.

Haberler 21 Kasım 2022 13:58 0
Son Dakika: Yunanistan'dan Türkiye'ye Küstah Tehdit (731 Yunanistan Ne Demek?)

Yunan Genelkurmay Başkanı'ndan küstah tehdit.

Yunanistan Genelkurmay Başkanı Konstantinos Floros dün boyundan büyük laflar etti. Floros yaptığı açıklamada Türkiye’yi tehdit etti ve yeni bir Salamis ve yeni bir 731 ile karşı karşıya kalacağını söyledi. Floros yaptığı açılamada,  "Kim 'gelmek' gibi ölümcül bir hata yaparsa, yeni bir Maraton, yeni bir Salamis ve yeni bir 731 ile karşı karşıya kalacağını önceden bilsin" ifadelerini kullanmıştı.

Açıklamanın tamamı şu şekilde:

Ancak, her kim 'gelmek' gibi bir ölümcül bir hata yaparsa, yeni bir Maraton, yeni bir Salamis ve yeni bir 731'le yüzleşecek, önceden bunu bilsin. Ve eminim Yunan arması bir kez daha yüceltilecek, geçmişte olduğu gibi ölümüne savaş verecek. Bir toprak parçası, bir kaya, bir Yunan taşı için bile. Çünkü tüm bunlar halihazırda varlar, çünkü onlara sahip olmak için 'kan vergisi' ödedik. Ağır, hem de çok ağır. Yunan ordusunun profesyonelliği, yüksek morali, inatçılığı ve gücü; kim bizi tehdit ederse etsin, kim gelmeye karar verirse, bunu ne zaman yapmayı seçerlerse seçsinler, Yunanistan'ın bağımsız ve istikrarlı kalmasının garantisi.

Göreve başladığımda verdiğim ilk emir, 'Eğer barış istiyorsanız, savaşa hazırlanın' oldu. Aradığımız kalıcı barışın biricik formülü de budur. Savaşa hazırlık, bizimki gibi zorluklarla, sorunlarla ve yeni 'yayılmacılıkla' dolu bölgelerde muhakkak kalıcı barışa öncülük eder. Başka bir formül yok veya en azından ben görmüyorum."

731 ne demek?  Japon İmparatorluk Ordusu tarafından Çin-Japon Savaşı ve II. Dünya Savaşı sırasında Mançurya halkına uygulanan biyolojik ve kimyasal savaş birimidir. Bu birim insanlar üzerinde birçok deney yapmıştır.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç