Son dakika yorumu: Kripto paralarda çıkış için beklenti
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika yorumu: Kripto paralarda çıkış için beklenti

Kripto paralar ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada kripto paralar için hareket beklendiğine yer verildi.

Kripto Paralar 14 Mayıs 2023 08:46 0
Son dakika yorumu: Kripto paralarda çıkış için beklenti

Son dakika: Kripto paralar yükseliş için hareket bekliyor.

Sene başındna bu yana kripto paralarda ciddi bir yükseliş oldu. Bitcoin yılbaşındna bu yana yüzde 60 civarında yükseldi. 31 bin dolara kadar yaklaşan Bitcoin daha sonra düşüşe geçerken şimdi 28 bin 818 dolar seviyesinde, 2100 dolara kadar çıkan Ethereum ise 1801 dolar seviyesinde seyrediyor.

Kaiko'nun Araştırma Direktörü Clara Medalie konu ile igilli yaptığı son dakika açıklamasında Bitcoin'in pazar derinliğinde kayda değer bir düşüş olduğunu söyledi. Pazar derinliğinin bir pazarın nispeten büyük alım ve satım emirlerini emme kabiliyetini ifade ediyor.

Kripto paralarda nispeten küçük alım satımlar bir varlığın fiyatının ölçüde yukarı veya aşağı hareket etmesine neden olabilir. Kripto sektörü Amerika Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu ile Amerika hükümetini net kurallar koymamakla suçlayarak ABD düzenleyicileriyle bir savaş içinde. SEC, 2 ay önce Amerikan kriipto para borsaso Coinbase olası menkul kıymetler yasası ihlalleri konusunda uyarıda bulundu. Ceo Brian Armstrong, şirketin SEC ile yıllarca sürecek bir mahkeme savaşına hazırlandığını bildirdi.

Dünyanın en büyük kripto borsası olan Binance, stabilcoinlerle ilgili yeni yönetgeler ve yatırımcılara getirilen sınırlamalar nedeniyle ülkeden çekildiğini söyledi. Kanada vatandaşı olan Binance Ceo'su Changpeng Zhao, kripto para borsasının paylaşımından sonra haberi retweetledi ve bu açıklama gündem oldu: Yapılan açıklamada, “Kanada blockchain endüstrisinin geri kalanı için büyük umutlarımız vardı. Ne yazık ki, sabitkoinler ve kripto borsalarına sağlanan yatırımcı limitleri ile ilgili yeni düzenleme, şu anda Kanada pazarını Binance için artık dayanılamaz hale getiriyor” ifadelerine yer verildi.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç