Son dakika yorumları: Borsada düşüşü bilen isim, yükselişin ne zaman olacağını açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika yorumları: Borsada düşüşü bilen isim, yükselişin ne zaman olacağını açıkladı

Son dakika haberi: Borsa İstanbul'da yaşanan düşüş ve dalgalanma ne zaman bitecek? Borsa yükselecek mi , düşecek mi? İşte borsa yorumları.

Borsa 29 Ocak 2023 23:45 0
Son dakika yorumları: Borsada düşüşü bilen isim, yükselişin ne zaman olacağını açıkladı

Son günlerde oldukça oynak seyreden borsa ve hisseler için tahmin geldi.

Ünlü Ekonomist Fatih Tonguç yaptığı son dakika açıklamasında borsa tahminini paylaştı. Borsa ile ilgili diğer öngörüleri de tutan Tonguç, son günlerde yaşanan düşüşleri değerlendirdi ve borsanın şimdi yüksek volatilitede olduğunu, aşırı oynaklık olduğunu söyledi.

Tonguç yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Geçen hafta borsada satışlar devam etti. Düzeltme devam ediyor. Şu anda her ne kadar yükselen trend içinde olsak da volatilitenin, oynaklığın arttığını görüyoruz. Bu da sıkışıklığı anlamına geliyor.Hala bence yükseliş kanalındayız. Hala düzeltme olarak değerlendirebiliriz. 4900'ler kanal desteği, onun altında 4500'ler son kale. Orası önemli. Orası iyi bir alım yeri de olabilir. Ama onun altına sarkarsa o zaman ayı piyasasından düşüşten bahsedebiliriz.

Seçimler yaklaşıyor. Düşüşe müsaade etmezler. Hem de enflasyon yüksek Muadil ülkelere baktığımızda, Arjantin Venezüela borsasına baktığımızda enflasyon oranında taşıyıcısı. Yükseliş daha sert. Hala bir düşüşten bahsedemeyiz. Ama tabi ki bu düzeltmede de short pozisyonda olanlar, volatiliteyi secen traderler çok iyi kazanımlar elde edebiliyor. 

Amerika'daki düşüş yavaş yavaş sona eriyor. Ancak o düşüşte bazı traderlar büyük fırsatla 56 milyar dolar kazanmış"

Açıklamanın tamamı , yukarıdaki videoda yer almaktadır.

Finans7.com | Ankara
Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7.com borsa, hisse, döviz, emtia ve kripto paralar konusunda yatırım tavsiyesi vermez.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç