Son Dakika: XRP Ripple Fiyatı Fırladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: XRP Ripple Fiyatı Fırladı

Son dakika haberi: Kripto para piyasasında hızlı bir hareket başladı. Xrp fiyatında hızlı şekilde yükseliş başladı.

Kripto Paralar 25 Eylül 2022 15:59 0
Son Dakika: XRP Ripple Fiyatı Fırladı

Son dakika : Xrp fiyatı fırladı.

Kripto paralarda son dönemlede Fed baskısı görülürken Ripple olarak bilinen Xrp'de az önce hızlı bir yükseliş başladı. Son haftalarda ani yükselişlerle gündeme gelen , geçen hafta ani yükselişle hemen hemen iki kat yükselen Ripple, bugün yeniden yükselişe geçti. Gelen son dakika bilgilerine göre, sabah saatlerinde 0,47 dolar seviyesinde olan Xrp, hızlı bir yükselişe geçerek 0,518 dolar seviyesine kadar çıktı ve yeniden ilgi odağı oldu. 

İşte Ripple fiyatında son saatlerde yaşanan hızlı yükselişin grafiği:

DİĞER KRİPTO PARALARDA SON DURUM

Xrp 'de yükseliş görülürken diğer kripto paralarda yatay seyir görüldüğü, birçok kripto paranın ekside olduğu görüldü. Son bilgilere göre 1 Bitcoin bugün yüzde 0.31 düştü ve 19 bin 98 dolar seviyesine geriledi.

Ethereum fiyatında da yüzde 0.52'lik düşüş görüldü ve ETH 1325 dolara geriledi. BNB'de düşüş yüzde 1'i aştı ve 276 dolara düştü. 

FED BASKISI SÜRÜYOR

Kripto paralarda Fed'in sıkı para politikası baskısı devam ediyor. FeD'in art arda aldığı üçüncü 75 baz puanlık faiz artırımından sonra düşüşe geçen kriptolarda , FEd baskısı kalkmadan , hafiflemeden yukarı yönlü kalıcı bir yükselişin olmayacağı belirtiliyor.

Fed'in 1-2 Kasım tarihlerinde yapacağı diğer faiz toplantıları ve Ekim ayının ikinci haftasında açıklayacağı enflasyon rakamları kripto paralar üzerinde etkili olacak. Veriler geldikçe takipçilerimizle paylaşacağız. Haberdar olmak için finans7.com'u takipte kalın.

Uyarı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç