Son Dakika: Xrp Fiyatında Sert Yükseliş
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Xrp Fiyatında Sert Yükseliş

Son dakika haberi: Bitcoin , Ethereum'da fiyatlar yükselirken Xrp fiyatında sert yükseliş görüldü.

Kripto Paralar 4 Kasım 2022 13:31 0
Son Dakika: Xrp Fiyatında Sert Yükseliş

Xrp fiyatında sert yükseliş.

Kripto paralarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Edinilen bilgilere göre Ripple fiyatında az önce hızlı şekilde bir yükseliş görüldü. Hemen hemen tüm kripto paralar yeşilken Xrp fiyatında hızlı şekilde yükseliş görüldü. Gelen son bilgilere göre Ripple fiyatında yüzde 10 seviyesinde bir yükseliş oldu.

FED KARARI DÜŞÜRDÜ AMA...

Amerikan Merkez Bankası Fed'in faiz artırım kararından sonra gelen faiz artırımları enflasyon düşene kadar devam edecek açıklaması ile birlikte kripto paralarda sert düşüş oldu. 21 bin dolar sınırına kadar yaklaşan Bitcoin 20 bin dolar sınırına kadar gerilerken 1610 dolara kadar çıkan Ethereum 1500 dolar seviyelerine geriledi. Yaşanan bu düşüş sonrası yükseliş başladı.

Bitcoin bugün yükselişe geçerek 20 bin 583 dolar seviyesine kadar yükseldi. Ethereum fiyatında ise 1576 dolar seviyeleri görüldü.

RİPPLE SERT YÜKSELDİ

Son bilgilere göre 0.45 dolar seviyesinde olan Xrp fiyatı 0.5067 dolar seviyesine kadar çıktı. İşte Xrp fiyatında yaşanan yükselişin grafiği:

BİTCOİN NE KADAR?

Bitcoin fiyatı 20 bin 594 dolar seviyesinde.

Hareketli ortalamasını yukarı yönlü kırması durumunda Bitcoin’in 21.800 doları hedefleyeceği ardından 25.000 dolara gitmek isteyeceği düşünülüyor. Ancak düşüş yaşanması  durumunda halihazırda birçok kez destek görevi gören 18.650 dolar seviyelerinin artık destek görevi görmeyeceği tahmin ediliyor.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç