Son Dakika: WhatsApp'a Anket Özelliği Sonunda Geldi: Anket Nasıl Oluşturulur?
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: WhatsApp'a Anket Özelliği Sonunda Geldi: Anket Nasıl Oluşturulur?

Son dakika haberi: WhatsApp'a beklenen özellik sonunda geldi. Artık hem kişisel hem de grup sohbetlerinde anket yapılabilecek.

Bilim ve Teknoloji 17 Kasım 2022 17:08 0
Son Dakika: WhatsApp'a Anket Özelliği Sonunda Geldi: Anket Nasıl Oluşturulur?

Ve WhatsApp'a beklenen özellik geldi.

Dünyanın en popüler mesajlaşma ve arama uygulaması WhatsApp'a beklenen yeni özellik geldi. Gelen son dakika bilgilerine göre bir süredir Topluluklar ve Anket özellikleri ile gündeme gelen WhatsApp, beklenen anket özelliğini erişime açtı.

Gelen bilgilere göre arık WhatsApp, grup ya da bireysel sohbetlerde anket oluşturmaya yarayan özelliğini kullanıma açtı. Bu diğer kullanıcılara sunulacak. Artık WhatsApp kullanıcıları, mesajlarda istedikleri bir konu hakkında anket oluşturabilecek ve bu ankette seçenekleri sunarak gruplarda , kişisel mesajlarda paylaşabilecek. Peki bu özellik nasıl olacak? Nasıl kullanılacak? İşte WhatsApp üzerinden anket oluşturma yolu.

İlk olarak sohbet ekranında mesaj kısmının yanında bulunan Ataş butonuna tıklayın. Daha sonra karşınıza çıkan menüde anket seçeneğine dokunun. 

Bu adımdan sonra karşınıza anket şıkları oluşturma ekranı çıkacak. Bu ekranda soruyu yazın ve anket seçeneklerini yazın.Dahasonraanket gönderin ve artık anketiniz grupta yayınlanacak.

Sizce bu öellik iyi mi oldu kötü mü oldu? Aşağıdaki yorum kısmından yazın.

DİĞER YENİLİKLER

Bu değişikliğin yanı sıra artık durum paylaşan bir kişinin bu halka şeklinde profil fotoğrafında görünüyor. Buraya tıklayarak instagram'da olduğu gibi durumu izleyebileceksiniz.

Söz konusu iki özellik bir süredir beta testlerinde karşımıza çıkıyordu. WhatsApp'ın istediği etkiyi yakalayamadığı durum güncellemesi özelliğini aktif hale getirmek üzere geliştirdiği bu özelliğin amacı karşılayıp karşılamadığı zaman içinde görülecek.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç