Son Dakika: Vedat Bilgin Sözleşmelilere Kadro ve EYT'de son Durumu Açıkladı
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Vedat Bilgin Sözleşmelilere Kadro ve EYT'de son Durumu Açıkladı

Son dakika haberi: Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den EYT, sözleşmelilere kadro konusunda son dakika açıklaması geldi.

Ekonomi 8 Kasım 2022 12:04 1
Son Dakika: Vedat Bilgin Sözleşmelilere Kadro ve EYT'de son Durumu Açıkladı

Son dakika: Sözleşmelilere kadro ve EYT açıklaması geldi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Bilgin yaptığı açıklamada son durumu aktardı.

Bakan Bilgin asgari ücret konusunda “Asgari ücret benim veya herhangi birisinin açıklayacağı bir konu değil. Asgari Ücret Tespit Komisyonunu Aralık ayında toplayacağım, orada hepsini konuşacağız” 

Bakan Bilgin asgari ücret zammı için işverene ek bir destek verilip verilmeyeceğine ilişkin de Asgari Ücret Tespit Komisyonu toplantısını işaret ederek, “Bunların hepsi komisyonda konuşulacak konulardır” 

EYT VE SÖZLEŞMELİYE KADRO

Bakan Bilgin açıklamasının devamında EYT ve sözleşmeli kamu personellerine kadro meselesine değindi ve, “Kamu kuruluşları ile görüşmelerimiz devam ediyor, görüştüğümüz bir iki konu daha var. Bazı kamu kuruluşlarının talepleri var. Onları ele alıp, onların durumunu inceliyoruz. Sözleşmeliler kapsamında biliyorsunuz 500 bin civarında kişi yer almaktadır. Şu anda üzerinde yoğunlaştığımız konu sözleşmeli çalışanlar konusudur. Sözleşmelilerle ilgili talepleri değerlendiriyoruz” dedi.

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLA TAKİP ET

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
niçin biz hastane çalışanına kadro yok bizde emekçiyiz haksızlîk bu bizde kadro istiyoruz şartsız yaşsene sı îrı olmadan elinizi vicdanınıza koyun