Son Dakika: Vakıfbank'tan Emekliye Yeni Promosyon 2022
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Vakıfbank'tan Emekliye Yeni Promosyon 2022

Vakıfbank'tan emeklilere yeni promosyon ödemesi yapılacak. Konu ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Emekli Haberleri 8 Ekim 2022 10:23 2
Son Dakika: Vakıfbank'tan Emekliye Yeni Promosyon 2022

Vakıfbank'tan emekliye yeni promosyon.

3 kamu bankasındna biri olan Vakıfbank'tan son dakika haberi geldi. Sabah Gazetesi'nden Dilek Güngör bugün kaleme aldığı yazısında Vakıfbank'ın emekliye yeni promosyon ödemesini duyurdu. Biz de finans7.com olarak bu yazımızda söz konusu promosyon ödemesi hakkında detaylara yer verdik.

VAKIFBANK, EMEKLİYE ŞİMDİ NE KADAR VERİYOR?

Vakıfbank resmi internet adresi üzerinden alınan verilere göre emeklilere 750 liraya kadar promosyon ödemesi yapıldığı görülüyor. Vakıfbank hala emeklilere 750 lira promosyon ödemesi yapıyor.

YENİ TEKLİF AÇIKLANDI

AK Parti'ye yakın Sabah Gazetesi Yazarı Dilek Güngör kaleme aldığı yazısında kamu bankalarının daha fazla müşteri kaybına izin vermemek için promosyon üzerinde çalışma başlattığı, hatta başlatılan çalışma kapsamında yeni rakamın belirlendiği bildirildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na sunulan söz konusu teklifte emekliye 5 bin lira promosyon ödemesi yapılacağı öğrenildi. Tüm emeklilere şartsız ayrımsız yapılacak söz konusu ödeme için Bakanlıktan onay gelmesinin beklendiği öğrenildi. Bunda kararı, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vereceği öğrenildi. 

Sizce 5 bin lira mı yoksa 7 bin 500 mü , yoksa daha fazla mı ? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

DİĞER BANKALAR DA YAPACAK

Vakıfbank'ın yanı sıra diğer kamu bankaları olan Ziraat Bankası ile Halkbank da promosyon ödemesinde 5 bin lira verecek. Söz konusu ödemelerle ilgili önümüzdeki günlerde resmi bir açıklama gelecek. Açıklama geldiğinde bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Huawei için >>> TIKLAYIN

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (2)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Hazine ve Maliye Bakanlığı bu teklifi onaylarsa yazıklar olsun devlet emeklisini korumayacaksa haklarını savunmayacaksa ben ona devlet demem.
Ziyaretçi 2 Yıl Önce
Emekli maaşına nafaka dışında hiçbir icra konmazken bankaların kredi ve borç yüzünden bloke koymasını protesto ediyorum...