Son dakika: Vakıfbank emekli promosyon başvurusu başladı 2024
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Vakıfbank emekli promosyon başvurusu başladı 2024

Vakıfbank emekli promosyon ödemesi hakkında son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada başvuruların başladığına yer verildi.

Emekli Haberleri 26 Mart 2024 0
Son dakika: Vakıfbank emekli promosyon başvurusu başladı 2024

Vakıfbank emekli promosyon başvurusu başladı.

Vakıfbank'tan maaş alan emekliler için son dkaika açıklaması geldi ve SGK, emeklilerin promosyon ödemelerine ilişkin son dakika bilgilerini paylaştı. Peki Vakıfbank emekli promosyon ödemesi ne kadar? Başvuru nasıl yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamada emeklilerin promosyon ödemelerinin başvurusunun başladığı ve 28 Mart tarihinden sonra promosyon ödemelerinin hesaplara yatırılacağına yer verildi. SGK resmi açıklaması şu şekilde:

"Kurumumuzdan aylık alan 12,7 milyon emeklimiz bulunmaktadır. Emeklilerimize aylık ödemeleri Bankalar aracılığıyla yapılmaktadır. Emekli aylığı alan vatanda larımıza yönelik promosyon ödemeleri Kamu Bankalarında yaklaşık 2 katına çıkarılarak 8 bin ila 12 bin lira arasında belirlenmiştir.

Bunun dışında, SGK’dan ölüm aylığı alan 3,3 milyon hak sahibine de, başvurmaları halinde 5 bin lira promosyon ödemesi Kamu Bankalarımızca yapılacaktır. Bankalar tarafından promosyon ödenebilmesi için emeklilerimizin ve hak sahiplerinin bankalara ba vuruda bulunmaları gerekmektedir.

Belirlenen tutarlar asgari seviyede olup, Bankalar kendi uygulamaları doğrultusunda promosyon miktarlarını artırabileceklerdir. Diğer bankalarla ilgili çalışmaların sonuçları ayrıca paylaşılacaktır"

BAŞVURU BAŞLADI

Vakıfbank emekli promosyonu başvurusu bankalardan yapılacak. Başvuruların yapılması sonrası ödemeler 28 Mart tarihinden sonra hesaplara yatırılacak. Daha önce promosyon ödemesi alan ve promosyon sözleşmesi devam eden vatandaşlar da promosyon başvurusu yapabilecek ve önceki promosyonu iade etmeden yeni promosyon alabilecek. Kadın erkek emekliler bu sayfada. Tanışmak ve bilgi alış verişi için > TIKLA TAKİP ET

Gelişmelerden haberdar olmak için Finans7'yi takipte kalın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç