Son dakika: Uzman çavuşlara kadro müjdesi geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: Uzman çavuşlara kadro müjdesi geldi

Son dakika haberi : Uzman çavuşlara kadro ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Gelen açıklamada kadro için kanun çalışmaları başladı.

Son Dakika 26 Ocak 2023 08:34 8
Son dakika: Uzman çavuşlara kadro müjdesi geldi

Uzman çavuşları sevindiren son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre AK Parti ile MHP , uzmanlara kadro için harekete geçti.

AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi'nden bir son dakika haberi geldi. Gelen bilgilere göre Cumhur ittifakı, yılların kanayan yarası haline gelen ve çözüm bekleyen uzman çavuşlara kadro konusunda harekete geçti. AK Parti ile MHP yöneticileri, uzman çavuşların özlük hakları, uzman jandarmaların okullarında geçen sürelerinin fiili hizmetten sayılması , terörle mücadelede yaralanıp gazi statüsüne alınmayanların problemlerinin de bu kapsamda düzenleneceği öğrenildi.

TOPLANTI YAPILDI

Hükümet kaynaklarından alınan son dakika bilgilerine göre AK Parti ile MHP bir toplantı yaptı. Düzenlenen toplantıda uzman çavuşlara kadro verilmesi için görüşmelerin başladığı bildirildi. Bunu yanı sıra uzman çavuşların askeri tesislerden yararlanmalarının da sağlanmasının gündeme geldiği öğrenildi.

İLK ADIM ATILMIŞ OLDU

Yapılan toplantı ile birlikte uzman çavuşlara kadro için ilk somut adım atılmış oldu.

KANUN TEKLİFİ HAZIRLANIYOR

İlk toplantıdan sonra taraflar tekrar bir araya gelecek ve kanun teklifi hazırlamak için müzakereler başlayacak. Kadro gelince haberdar olmak için TIKLA İNDİR

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (8)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 15 Ay Önce
Ey chpkk hadi burada bir kılıf bul.
Ziyaretçi 15 Ay Önce
inşallah seçim vaadi olarak kalmaz her sene olduğu gibi uzman çavuşlarının ağzına 1 parmak bal çalıp seçim sonrası inkar etmezler inşallah sözlerinin eri olurlar
Ziyaretçi 15 Ay Önce
bu işte chp li milletvekillerinin sayesinde olacak hadi hayırlı olsun ne deyim iyi ki seçim var Allah seçimleri başımızdan eksik etmesin yoksa bu millet padişahlığa dönen hükumet sayesinde vatandaş hiç bir şey alamayacaktı.
Ziyaretçi 15 Ay Önce
eeyyyy seçim sen nelere kadirsin ak troller inanır şimdi bu vaadlere geçen 21 seneyi unutur kuş beyinliler :)
Ziyaretçi 15 Ay Önce
Yaparsa ak parti yapar kahramanlara kadro annelerinin ak sütü gibi helal olsun