Son Dakika: Uçak Bileti Fiyatlarına Yüksek Zam: Ekonomi Sınıfı Artık Hiç Hiç Ekonomik Değil
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Uçak Bileti Fiyatlarına Yüksek Zam: Ekonomi Sınıfı Artık Hiç Hiç Ekonomik Değil

Son dakika haberi: 1 Haziran tarihine girmemizle birlikte art arda zamlar da gelmeye başladı. Son zam uçak bileti fiyatlarına geld

Ekonomi 1 Haz 2022 09:06 0
Son Dakika: Uçak Bileti Fiyatlarına Yüksek Zam: Ekonomi Sınıfı Artık Hiç Hiç Ekonomik Değil

Son dakika haberi: Zam gelmeyen neredeyse hiçbir şey kalmadı. Gece yarısı doğalgaza gelen zamdan sonra az önce bir zam açıklaması daha geldi. 

Her şeye zam gelmeye devam ediyor. Konut fiyatlarına,  kiralara, akaryakıta, gıdaya, sadece markette aldığımız poşet haricinde her şeye hemen hemen zam geldi. Bir zam haberi de ulaşım sektöründen geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre uçak bilet fiyatlarında yeni tarifeye geçildiği öğrenildi. 

Türkiye’nin en büyük ve en aktif, tescilli sivil havacılık platformu olan HavaSosyalMedya adlı platform, Türkiye’de uçak biletleri ile ilgili üzen bir son dakika haberini verdi. 

Gelen son dakika haberine göre Türkiye’deki ekonomi sınıfı uçak biletlerinin tavan fiyatının 899 lira seviyesine çıkarıldığı duyuruldu. 

Türkiye’de şu anda herhangi bir firmadan bilet alma sayfasına girdiğimizde aktarma olmadan ülke içinde seyahat edeceğiniz zaman alacağınız ekonomi sınıfı bir uçak biletinin en yükske fiyatı 899 liraya çıktı. 

MART AYINDA 699 LİRAYDI

Mart ayında yapılan düzenleme ile bu tavan fiyat 699 lira seviyesine çıkarılmıştı. Son zamla birlikte 200 liralık bir artış oldu ve artık ülke içinde ulaşımda ekonomi sınıfı tavan fiyatı 899 lira oldu. 

En çok merak edilen soru ise bu ne demek sorusu? 

Bu ne demek? Türkiye içerisindeki firmaya göre değişken olarak yapacağınız uzak bir uçuşta (Örneğin İstanbul Havalimanı-Hakkari Yüksekova Havalimanı uçuşu) bilet için ödemeniz gereken fiyat 899 TL oldu. Tabii bu fiyat da haberi okuduğunuz zaman dilimine göre değişkenlik gösterebilir.

Önceden yurtdışına seyahat edebileceğiniz bir bilet fiyatıyla şu anda Türkiye içinde seyahat edebiliyorsunuz. Ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşmayı lütfen unutmayın.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç