SON DAKİKA: Tunceli Valiliği'nden Kar Yağışı Uyarısı Geldi
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

SON DAKİKA: Tunceli Valiliği'nden Kar Yağışı Uyarısı Geldi

Tunceli'de etkili olan kar yağışı nedeniyle valilik, sürücüleri dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Son Dakika 16 Kasım 2022 21:08 0
SON DAKİKA: Tunceli Valiliği'nden Kar Yağışı Uyarısı Geldi

Türkiye'nin yüksek kesimlerinde etkili olmaya başlayan kar yağışı için uyarılar peş peşe gelmeye başladı. Tunceli Valiliği kentte etkisini gösteren kar yağışı için vatandaşdalara uyarıda bulundu. İşte son dakika haberin detayları...

Sabah saatlerinde Tunceli'nin yüksek kesimlerinde kar yağışının başlaması ile birlikte karla kaplanan bazı yolları açmak için ekipler çalışma başlatırken valilik de sürücüleri, dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Tunceli'de sabah saatlerinde etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Karla kaplanan Hozat-Karaoğlan-Ovacık kara yolunu ulaşıma açmak için ekipler çalışma başlatırken valilik, sürücülerin dikkatli olunması yönünde uyarıda bulundu. 

Tunceli'de sabah saatlerinde etkili olan sağanak, yüksek kesimlerde hava sıcaklığının düşmesi yerini kar yağışına bıraktı. Kar yağışıyla birlikte, Hozat-Karaoğlan-Ovacık kara yolu beyaza büründü. Karla kaplanan yol için Karayolları 86'ncı Şube Şefliği yol açma çalışması başlattı. Valilikten yapılan açıklamada sürücülerin dikkatli olunması yönünde uyarıda bulunularak, "Hozat-Karaoğlan-Ovacık karayolu mevkiinde kar yağışı başlamış olup sürücülerimizin ve vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları önem arz etmektedir” denildi.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç