Son Dakika: Tüm Kripto Paralar Düşerken Yükselişte Olan Tek Coin: Litecoin
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: Tüm Kripto Paralar Düşerken Yükselişte Olan Tek Coin: Litecoin

Son dakika haberi: Tüm kripto paralarda ciddi düşüş görülürken bir kripto parada ciddi bir yükseliş oldu.

Kripto Paralar 23 Kasım 2022 13:38 0
Son Dakika: Tüm Kripto Paralar Düşerken Yükselişte Olan Tek Coin: Litecoin

Tüm kripto paralar düşerken yükselen tek kripto para: Litecoin. 

Son dönemlerde kripto para piyasasında yaşanan skandalllarla birlikte hemen hemen tüm kripto paralar düşüşe geçti. Ancak bir kripto para, diğer büyük kripto paralara göre direnç gösterdi ve yüzde 40'a yakın bir yükseliş gösterdi. 

BİTCOİN 5 BİN DOLARDAN FAZLA DÜŞTÜ

Kripto para piyasasında yaşanan FTX krizi sonrası tüm kripto paralar çakıldı. Yaşanan sert düşüş ile birlikte 1 Bitcoin, 21 bin dolar seviyesinden 15 bin 600 dolarlara kadar geriledi. Günden bu yana toparlanan BTC, şu sıralar 16 bin 559 dolar seviyelerinde seyrediyor. 

ETHEREUM 600 DOLARDAN FAZLA DÜŞTÜ

Bitcoin'in yanı sıra Ethereum'da da ciddi bir düşüş oldu. 1700 dolara kadar yaklaşan Ethereum fiyatı hızlıca düştü ve 1090 dolarlara kadar geriledi. Dündne bu yana toparlanan Ethereum fiyatı şu sıralar 1165 dolar seviyesinde seyrediyor. 

LİTE COİN YÜKSELİŞTE

Diğer kripto paraların aksine Lite Coin bu süreçten kazançla çıkan kripto para oldu. Bundan 1 hafta önce 59 dolar seviyesinde seyreden Litecoin fiyatı, şu sıralar 78 dolar seviyelerinde seyrediyor ve son bir haftada kazanç yüzde 38 seviyesinde oldu. İşte son günlerde kripto para Litecoin fiyatında ytaşanan değişimin grafiği:

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7.com yatırım tavsiyesi değildir. Finans7 , kripto paralar , coinler hakkında yatırım tavsiyesi vermez.

Finans7.com | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç