Son dakika: TTRAK temettü ödeme miktarı ve tarihleri belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: TTRAK temettü ödeme miktarı ve tarihleri belli oldu

TTRAK hissesinde son dakika haberi geldi. Gelen haberde hissede kişi başına temettü ödemesi yapılacağına yer verildi.

Borsa 28 Şubat 2024 0
Son dakika: TTRAK temettü ödeme miktarı ve tarihleri belli oldu

Son dakika: Türk Traktör'den temettü kararı geldi.

Türk Traktör şirketindne Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yeni bir bildirim yapıldı. Yapılan bildirime baktığımızda 2024 yılında yatırımcılara temettü ödemesi yapılacağına yer verildi. Peki TTRAK temettü ödemesi ne zaman hesaplara yatırılacak? 1 hisse başına ne kadar temettü ödemesi yapılacak? İşte gelen son dakika bilgileri.

Karar Tarihi
27.02.2024
Nakit Kar Payı Ödeme Şekli
Peşin
Para Birimi
TRY

KAP

Gelen KAP şu şekilde:

"Yönetim Kurulumuzun 27 Şubat 2024 tarihli toplantısında, 2023 yılı karının Şirket Esas Sözleşmesi'nin 19'uncu maddesine ve Şirketimiz Kar Dağıtım Politikası'na uygun olarak ekteki kar dağıtım tablosunda yer alan şekilde dağıtılması ve kar dağıtımının 1 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilmesi hususlarının Mart ayı içerisinde yapılması öngörülen Şirketimiz Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda pay sahiplerimizin onayına sunulmasına karar verilmiştir.

Yönetim kurulumuzun önerisine uygun olarak SPK Kar Payı Rehberi ve ilgili düzenlemeler doğrultusunda hazırlanan kar dağıtım tablosu ekte pdf olarak yer almaktadır. KAP sistemindeki teknik yapı nedeniyle sistemde yasal kayıtlara göre bilgilerin yer aldığı sütuna yönetim kurulu kararında onaylanan şekliyle veri girişi yapılamamış olup, kar payı dağıtımının yasal kayıtlarımızda gösterimi için ekli pdf dosyada yer alan bilgiler esas alınmalıdır"

NE KADAR TEMETTÜ ÖDENECEK?

Temettü kararına baktığımızda 1 TL için brüt 62,9578969 TL, net 62,9578969 TL ödeme yapılacağına yer verildi.

TEMETTÜ TARİHİ BELLİ OLDU

Gelen bilgilere göre 2 Nisan'da payı olanlara temettü verileceği, 3 Nisan tarihinde temettülerin hesaplara yatırılacağı bildirildi.

Sorumluluk reddi beyanı: Haberde yer alan bilgiler finans7 yatırım tavsiyesi değildir.

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç