Son Dakika: TTRAK, Erdemir, TOFAŞ ve TAV'dan Rekor Kar
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son Dakika: TTRAK, Erdemir, TOFAŞ ve TAV'dan Rekor Kar

4 şirket tarafından bir son dakika açıklaması yapıldı ve açıklamada 3. çeyrek karlara yer verildi.

İş Dünyası 26 Ekim 2022 23:31 0
Son Dakika: TTRAK, Erdemir, TOFAŞ ve TAV'dan Rekor Kar

Erdemir, Tofaş, TAV ve TTrak 3. çeyrek karlarını açıkladı.

Şirketlerin 3. çeyrek karları açıklandı. Yapılan son dakika açıklamalarında şirketlerin 3. çeyrek karlarına yer verildi. Biz de bu yazımızda şirketlerin 3. çeyrek karlarına yer verildi. 

ERDEMİR

Erdemir tarafından yapılan açıklamada , 2022 yılının üçüncü çeyreğinde 109 milyon dolarlık net dönem karı elde edildiğine yer verildi. Üçüncü çeyrek karı ile birlikte 2022 yılında şimdiye kadar net karın 936 milyon dolar seviyesine kadar çıktığına yer verildi. Net kar marjı ise yüzde 14.8 seviyesinde:

TOFAŞ

Tofaş 2022 yılı 3. çeyrek sonuçlarını kamuoyuna duyurdu. Yayımlanan açıklamaya baktığımızda Otomotiv şirketi 3. çeyrekte piyasa beklentilerinin üzerinde net kâr açıklarken, ilk 9 aylık kârını geçen yıla göre yüzde 145 oranında artırdı.

TAV

Türkiye'nin en büyük havalimanı işletmesi şirketi olan TAV Havalimanları 2022 yılı üçüncü çeyrek sonuçlarını kamuoyuna duyurdu. Şirket tarafından yapılan açıklamada 3. çeyreğine göre daha güçlü ciro, FAVÖK ve net dönem kârı gerçekleştirdi. Açıklamaya göre 1 milyar 574 milyon TL 'lik net kar elde edildiğine yer verildi.

TÜRK TRAKTÖR

Türk Traktör tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2022 yılının üçüncü çeyreğinde piyasa beklentilerinin üzerinde net dönem kârı elde etti. Şirket, 9 aylık net dönem kârında TL bazında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 94’lük artış olduğuna yer verildi.

Finans7.com  | Ankara

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç