Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'de Mourinho'nun listesi belli oldu
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'de Mourinho'nun listesi belli oldu

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de transfer listesi belli oldu. İşte Mourinho'nun listesinde yer alan isimler.

Spor 7 Haz 2024 0
Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçe'de Mourinho'nun listesi belli oldu

Jose Mourinho'nun transfer listesi ortaya çıktı.

Fenerbahçe, kupasız kapattığı sezonun ardından yeni sezona hızlı şekilde hazırlanmaya başladı. Ali Koç yönetimi işe en baştan başlayarak teknik direktör transferi gerçekleştirdi.

İsmail Kartal ile ligde 99 puan toplamasına, sadece 1 mağlubiyet almasına rağmen şampiyon olamayan Fenerbahçe, Türkiye Kupası'nda, ligden düşen Ankaragücü'ne kaybetmiş, Süper Kupa'da ise sahaya as takımla çıkmamış ve sahadan çekilmişti. Sarı lacivertli takım Olympiakos'a ise talihsiz şekilde elenmiş ve UEFA Konferans Ligi'ne veda etmişti.

Dünyaca ünlü Teknik Direktör Jose Mourinho'yu transfer eden Fenerbahçe'de futbolcu transfer sezonu da hareketli geçecek gibi duruyor.

Transferle ilgili yaptığı ilk açıklamada hızlı oyuncular istediğini söyleyen Mourinho'nun transfer listesi de ortaya çıktı.

YILLIK NE KADAR ALACAK?

Fenerbahçe, Mourinho'ya yıllık ne kadar vereceği konusunda KAP'a bildirim yaptı. Yapılan bildirimde, "Şirketimiz, 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonları Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile sezonluk 10.500.000 avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır" denildi.

MOURİNHO'NUN TRANFER LİSTESİ ORTAYA ÇIKTI

Teknik direktör Mourinho olunca transfer beklentileri de oldukça arttı. Transfer listesi ise ortaya çıktı. Ortaya çıkan listeye baktığımızda önemli isimlerin transfer gündeminde olduğu görülüyor. İşte Jose Mourinho'nun transfer listesinde yer alan isimler:

Paulo Dybala

Raheem Sterling

Nacho Fernández

Merih Demiral

Allan Saint-Maximin

Heung-min Son

Yorumlar (0)
Seçili Yorum Avatarı

Seç