Son dakika: TOKİ sosyal konut, arsa, işyeri kura çekimi tarihleri ertelendi (İzmir, istanbul kura ne zaman?)
Finans7 Haber
Bizi Takip Edin
App Store Google Play

Son dakika: TOKİ sosyal konut, arsa, işyeri kura çekimi tarihleri ertelendi (İzmir, istanbul kura ne zaman?)

Son dakika haberi: TOKİ'den sosyal konut, arsa ve işyeri kurası hakkında açıklama geldi. Açıklamada kuraların ertelendiğine yer verildi.

TOKİ Başvuru 7 Şubat 2023 14:36 1
Son dakika: TOKİ sosyal konut, arsa, işyeri kura çekimi tarihleri ertelendi (İzmir, istanbul kura ne zaman?)

Son dakika haberi: TOKİ konut, arsa, işyeri kuraları ertelendi.

TOKİ'den bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan son dakika açıklamasında kura çekimlerinin deprem nedeniyle iptal edildiğine yer verildi. Az önce canlı yayında yapılan açıklamada sosyal konut, arsa ve işyeri kura çekimi ile ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Değerli vatandaşlarımız ülkemiz genelinde düzenlenecek tüm kura organizasyonları, yaşanan afetten dolayı ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. Organizasyonlarımızda görev alan gerek teknik, gerek idare personelimiz , AFAD koordinasyonunda afet bölgelerinde görevlendirilmiştir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz"

KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Önümüzdeki günlerde yapılması beklenen İzmir, İstanbul Çanakkale, Tekirdağ, Edirne ve diğer illerin kura çekimleri durduruldu. Durdurulan kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı henüz belli değil. TOKİ'den yapılan açıklamada , "250 Bin Sosyal Konut Kampanyası Kapsamında Hak Sahibi Belirleme Kura Töreni Yaşanan Doğal Afet Sebebiyle İleri Tarihe Ertelenmiştir. Kura Tarihi ve Saati İdaremizce Belirlenerek Web Sayfasında Yayınlanacaktır" denildi.

Yeni kura tarihleri belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için  TIKLA İNDİR

ŞİMDİYE KADAR ÇEKİLEN KURALAR NE OLACAK , İPTAL Mİ EDİLECEK , YENİDEN Mİ ÇEKİLECEK?

TOKİ'nin şimdiye kadar yapılan kuralarında değişiklik yok. Kazananlar kazandı. 7 Şubat tarihinden sonraki kura çekimleri ertelendi. Önümüzdeki haftalarda kura tarihleri açıklanacak.

İSTANBUL DA ERTELENDİ

Beklentilerimize göre 15 Şubat'tan sonra İstanbul için kura çekiminin başlayacaktı. Ancak kura takvminin ertelenmesi ile birlikte İstanbul'ın Mart ayına kaldığı görülüyor.

Kadın erkek TOKİ evlerine başvuru yapanlarla bilgi alış verişi için Facebook grubumuza TIKLA KATIL

Yorumlar (1)
Seçili Yorum Avatarı

Seç


Ziyaretçi 12 Ay Önce
tekirdağ çerkezköy ilk evim arsa sonuçları ne zaman